Welzijnscoach
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij graag de spil in het welzijn van onze bewoners?
 • Zit jij vol vernieuwende ideeën en kan jij jezelf omschrijven als een kartrekker?
 • Straal jij veel rust uit?

Dan is dit een mooie kans voor jou!

Als Welzijnscoach binnen ons psychogeriatrisch verpleeghuis (met 1 woning somatiek) De Botterhof zet jij je in voor het welzijn van onze bewoners. Je ondersteunt, adviseert en coacht zorgteams, vrijwilligers en mantelzorgers om de activiteiten rondom welzijn op een zo optimaal mogelijke manier vorm te geven. Belangrijk is dat de activiteiten goed aansluiten bij de belevingswereld van onze bewoners en hun families.

Voor onze locatie zijn we op zoek naar een ervaren welzijnscoach die die goed kan communiceren en coördineren zowel binnen de organisatie, locatie en teams als richting onze cliënten. We zoeken een collega die boordevol ideeën zit en het welzijn van onze bewoners samen met collega’s een mooie invulling weet te geven. Samen met je collega’s ben je de drijvende kracht en weet je onze bewoners door passende activiteiten een stralende dag te bezorgen, want die glimlach op hun gezichten daar wordt jij als Welzijnscoach blij van!

Van nature straal jij een rust uit en hierdoor weet jij als geen ander de verbinding te leggen met onze bewoners. Daarnaast ben je proactief, besluitvaardig en daadkrachtig. Jij bent iemand die zaken geregeld krijgt en zet jezelf maximaal in voor de mensen om jou heen.

Wie ben jij

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde niveau 4 opleiding in de richting Activiteitenbegeleider, SPW of Social Work
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met dementie
 • Jij bruist van de nieuwe ideeën en staat te popelen om deze met jouw collega’s te delen
 • Je bent digivaardig en kunt ideeën, plannen en activiteiten digitaal uitwerken
 • Jij bent communicatief vaardig en bent onwijs goed in het regelen van zaken

Je vindt bij ons

 • Een dienstverband voor 16 uur per week
 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en) 
 • Een fijne baan waarbij je jouw uren merendeels op kantooruren maakt. Maar we verwachten wel dat je flexibel en bereid bent om i.v.m. activiteiten af en toe ook ‘s avonds of in het weekend te werken. 
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 40 maximaal € 3.159,64 bruto per maand op basis van 36 uur? 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je?met betrekking tot?tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Mariëlla van Dongen (manager zorg), tel: 06-15444279

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mariëlla van Dongen 06-15444279
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 13-06-2022
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 111690

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland