Wendakker 6/ Nieuw Wehl/2 begeleiders wonen III/ voor 50% en 60%/ per 1 april 2019/ (m/v)
Elver

Functieomschrijving

                            Begeleider Wonen III, voor 50% en 60%

 Wendakker 6 is een woongroep waar sfeer en beleving centraal staat. Er wordt gekeken naar de individuele vraag van de bewoners, waar de verzorging en activiteiten op worden afgestemd.

 Op Wendakker 6 wonen 5 dames en 3 heren in de leeftijd van 53 tot 61 jaar. Binnen wendakker 6 nemen 6 bewoners deel aan de dagbeleving en 2 bewoners gaan naar de dagbesteding. Dagbeleving houdt in dat de bewoners niet meer naar een dagbestedingsgroep gaan, maar dat wij samen met hen de dag beleven op de groep. Voor hun een zo gewoon mogelijk leven waar de regie zoveel mogelijk bij de bewoner ligt. Een aantal bewoners functioneren verstandelijk op een laag niveau. Bij enkele bewoners speelt het ouder worden en de daarbij komende zorgvraag een grote rol. Voor deze bewoners is het van belang dat zij zoveel mogelijk worden gestimuleerd in het uitvoeren van de handelingen die zij nog kunnen. Daarnaast zitten er 3 bewoners die in mindere mate intensieve verzorging nodig hebben, maar waar de begeleidingsvraag gedurende de dag groter is.

 Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor de intensieve verzorging van bewoners. Naast de dagelijkse ADL werk je met tilliften. Voor deze doelgroep werken wij vanuit de LACCS visie. Via deze visie kijk je naar wat belangrijk is voor de bewoner en hoe diegene de wereld om zich heen ervaart. Hierbij pas je de zorg en begeleiding aan op de behoefte van de bewoner.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Naast het zelfstandig uitvoeren van de taken zoals staat omschreven in de taak-/functieomschrijving van Begeleider Wonen III, verwachten wij van onze collega dat hij/zij:

  • Onze visie op zorg kan onderschrijven en uitdragen en bekend is met de LACCS visie;
  • Affiniteit heeft met deze doelgroep en van daaruit prioriteiten kan stellen in de dagelijkse werkzaamheden;
  • Rust kan bewaken en creëren in hectische tijden, zowel naar de cliënten als in team verband;
  • Enthousiast en creatief is in het aanbieden van activiteiten;
  • Flexibel is en mee kan bewegen met de cliënt in wat hij/zij op dat moment nodig heeft;
  • Enthousiast deel wil nemen aan de pilot dagbeleving;
  • In het bezit is van minimaal een gerelateerde MBO diploma niveau 3;
  • Bereid is om alle voorkomende diensten te draaien.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen denk aan medicatie- en epilepsiecursus. Wij bieden je een functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%). Elver biedt diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen.

 Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met onder andere een fietsplan, pc-plan (voordeliger een tablet of laptop bijvoorbeeld aanschaffen) en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 30 of 35 conform FWG 3.0, salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Vervolg?

Je hebt tot 26 februari 2019 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop ‘solliciteren’.

 Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

 Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 Inlichtingen

Voor vragen over de vacature kun je natuurlijk altijd even binnen lopen of bellen naar Wendakker 6 Telefoonnummer: 0314-696917

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Wendakker 6
Postcode 7031 HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wendakker 6 Telefoonnummer: 0314-696917
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-02-2019
Reageer voor 26-02-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43615
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver