Werkbegeleider Verpleegkundige 4 - Sutfene - Zutphen
Sutfene

Functieomschrijving

Wij hebben jou nodig! 

Zorgorganisatie Sutfene zet zich in om de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeente Lochem en Zutphen zo goed mogelijk te ondersteunen met haar professionele zorg. Wij verlenen 24 uur per dag 7 dagen per week zorg:

 • Thuis in de wijk, met hulp van Sutfene…

Begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg bij de mensen thuis.

 • Thuis in de wijk bij Sutfene, bij Sutfene…

Begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg in onze woonzorghuizen, dagbehandeling, revalidatie, tijdelijk opname en dagopvang.

 • Behandeling bij Sutfene…

Daarnaast zijn mensen welkom bij ons Behandelcentrum voor medische en paramedische consulten, behandeling en begeleiding.

Van onze medewerkers verwachten wij dat zij betrokken, kundig en samen vanuit en met hun hart werken. Onze bewoners en cliënten verdienen onze exclusieve aandacht! 

Leerafdeling

Bij zorgorganisatie Sutfene in Zutphen staat leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. Sutfene is al jaren een erkend leerbedrijf. Stagiaires en leerlingen in de zorgteams zijn niet ongewoon. De wens om leren en ontwikkelen nog tastbaarder te maken hebben geleid tot de ontwikkeling van leerafdelingen bij Sutfene in Zutphen. 

Je functie

Wij zoeken voor de leerafdeling geriatrie, afdeling Veerpoort 5/6 per direct een: 

Werkbegeleider Verpleegkundige 4

32 uur per week | contract onbepaalde tijd  

Op leerafdeling Veerpoort 5/6 werken leerlingen uit alle leerjaren en verschillende opleidingen na een intensieve inwerkperiode, als een zelfsturend zorgteam. 

De leerlingen worden op de leerafdeling begeleid/opgeleid door een team, bestaande uit werkbegeleiders verzorgenden IG en werkbegeleiders verpleegkundigen met ondersteuning van de wijkverpleegkundige. De werkbegeleiders instrueren de leerlingen en geven ondersteuning bij het aanleren van vaardigheden en het ontwikkelen van hun beroepshouding. De werkbegeleiders moeten in staat zijn meerdere leerlingen en stagiaires tegelijk te ondersteunen bij het werken aan de doelen die zij in hun persoonlijk ontwikkelplan en persoonlijk activiteitenplan hebben geformuleerd. Bij de start van de leerling op de leerafdeling vervult de werkbegeleider een sturende rol. Naar mate de taakvolwassenheid van de leerling toeneemt en de beroepshouding zich professioneel ontwikkelt, krijgt de begeleiding een coachend karakter.

Functie eisen

Wij vragen van je

 • Je beschikt over een diploma verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de ouderenzorg op een belevingsgerichte afdeling psychogeriatrie (PG). Je hebt duidelijk passie voor en plezier in het werken met deze kwetsbare doelgroep.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden van leerlingen en stagiaires.
 • Je hebt een training ‘Werkbegeleider’ gevolgd voor het begeleiden/coachen/motiveren van leerlingen.
 • Je hebt een verantwoordelijke zelforganiserende mentaliteit. Werkervaring in een zelforganiserend team is een pre.
 • Je hebt zowel een teamgerichte (werk)houding als een cliëntgerichte werkhouding, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor eigen handelen en reflecteren op eigen gedrag.
 • Je bent enthousiast, stressbestendig, flexibel en probleemoplossend.
 • Je bent geduldig en communicatief. Je zorg ervoor dat leerlingen/stagiaires geleidelijk aan zelf het werk op (kunnen) pakken.
 • Je kunt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. 

Inschaling

Wij bieden je

 • Een afwisselende, dynamische en veeleisende baan binnen een leerafdeling.
 • Een enthousiast team met betrokken en kundige collega’s, dat zich ontwikkelt naar een zelforganiserend team.
 • 32 uur per week met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris in FWG 45 volgens de cao-VVT.
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je hebt belangstelling

Ben jij de werkbegeleider verpleegkundige 4 met aangetoond talent voor het begeleiden en opleiden van leerlingen? Graag komen wij zo snel mogelijk met jou in contact! Je kunt je motivatiebrief en CV digitaal versturen via de vacaturebank Zorgselect.

Wil je direct wat extra informatie, neem dan contact op met Mariëlle Bus, manager zorg:

T 0575 – 59 44 43

M 06 – 51 23 35 93

E mbus@sutfene.nl

                                                  

Type Vacature
Organisatie Sutfene
Locatie Sutfene Zorghuis, Zutphen
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 22-03-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 22-03-2019
Nummer 44626
Doorsturen Bekijk PDF

Sutfene

Sutfene biedt een uitgebreid scala aan woon-, welzijn- en zorgdiensten. Variërend een consultatiebureau voor ouderen, eigentijdse woonvormen, tot specialistische behandeling en thuiszorg. Sutfene heeft locaties en steunpunten in de regio Zutphen. Wij gaan uit van de wensen, gewoontes en gebruiken van onze cliënten. Betrouwbaar, kristalhelder en toegankelijk verwoorden als kernwaarden de wijze waarop we dit doen.

Meer over Sutfene