Werkcoördinator Bikewerk
Pluryn

Leren door (samen) te werken in een supertoffe, gezellige omgeving: omdat iedereen een kans verdient om talent te ontplooien, gezien te worden en erbij te horen. 

Wat we doen, doen we met passie, plezier én verstand van zaken. Van een lekke band tot een kapotte accu, we helpen je graag (weer) op weg. En terwijl jij naar je werk gaat of de stad induikt, gaan wij aan de slag. Zo zorgen we dat jouw fiets ‘ready to go’ is, op het moment dat jij ‘m weer nodig hebt.

Dit is jouw werkdag

We starten de dag met de aanwezige werkbegeleiders op ons kantoor. Hier bespreken we wat er op de werkplanning staat, wat er die dag prioriteit heeft en zorgen we dat de fietsen in de takel hangen zodat onze werknemers meteen lekker aan de slag kunnen bij binnenkomst. 

Om 09.00 beginnen we met de dagopening voor onze medewerkers. Hierin wordt verteld wie wat kan doen en kunnen onze medewerkers vragen stellen over hun taken. Enthousiasme, humor en duidelijke structuur aanbieden zorgen ervoor dat de dag een succes wordt.

Eenmaal de dag gestart te zijn zal je veel schakelen tussen je taken. Hierbij kan je denken aan het ondersteunen bij technische werkzaamheden, zorgen voor orde en netheid van de werkplaats, aansluiten bij een intake of evaluatiegesprekken samen met de Arbeidscoach en rapporteren op doelen. Maar ook een luisterend oor bieden voor medewerkers die wat extra aandacht nodig hebben en indien nodig hierover contact te zoeken met persoonlijk begeleiders etc.

Alles bij elkaar heb je een grote invloed in hoe onze medewerkers de dag ervaren. Met zijn allen zorgen wij ervoor dat de medewerker zich hier kan ontwikkelen op zowel technisch als sociaal emotioneel gebied, zich veilig kunnen voelen en zorgen we ervoor dat hij of zij met een glimlach en een toffe ervaring weer huiswaarts gaan! 

 

Dit ben jij

Jij kunt snel schakelen, hebt interesse in fietsen en communicatief vaardig. Je hebt een flinke dosis inlevingsvermogen en bent continu in contact met cliënten. Dankzij jou kunnen de cliënten aan de slag op locatie. Je hebt een dienstverlenende instelling en begrijpt dat ze niet alles kunnen en hoeven te weten over fietsen. Je doet er alles aan om te zorgen voor een prettige werksfeer waarbij humor niet mag ontbreken.

Dit heb jij

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met het werken met cliënten met een complexe zorgvraag waarbij je uitgaat van talent, groei en ontwikkeling;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je hebt affiniteit met of kennis van de tweewielerbranche;
 • Je hebt interesse in een functie voor 32 uur per week;
 • Een beetje humor is altijd goed!

Dit is Pluryn

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit is wie we zijn!

Bikewerk is een zogenoemde maatschappelijke onderneming waar meedoen aan de samenleving één van de belangrijkste speerpunten is. Wij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar ze zichzelf én hun talent kunnen ontwikkelen en ontplooien en waar ze vak- en werknemersvaardigheden kunnen leren door (samen) te werken. Met onze vakspecialisten bijvoorbeeld. Die hen in huis begeleiden bij de opleiding fietstechniek (niveau 1). In samenwerking met het Rijn IJssel college in Arnhem bieden we ook niveau 2 en 3 aan onze medewerkers. Maar het draait niet alleen om kennis. Want persoonlijke groei is minstens zo belangrijk. En waardevol. Door onze medewerkers te inspireren, hen de erkenning te geven die ze verdienen en hen te laten zien dat ze erbij horen, werken we ook aan hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zodat ze op een volwaardige manier deel uit kunnen maken van de samenleving en iedereen, op zijn of haar eigen manier, een bijdrage kan leveren. We zijn dan ook supertrots dat onze medewerkers regelmatig uitstromen naar een baan met (gedeeltelijke) loonwaarde.

Dit biedt Pluryn

 • Je werkt parttime: 32 per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Mogelijkheid tot verlenging.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao kleinmetaal met een salaris tussen € 2.574,- en € 3.069,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband 38 uur.

Meer weten?? 

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bart Jansen,Teammanager BikeWerk, via 06-12746402 of Check de website www.bikewerk.nl
 • Stuur een WhatsApp of bel naar Renate van de Water, Recruiter, via 06-22746802.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

We zijn nieuwsgierig naar jouw drijfveren en ontvangen daarom graag een korte motivatie samen met jouw CV, via de website van Pluryn.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Zie jij je jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/werkcordinator-bikewerk

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Procescoördinator
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110694
Doorsturen Bekijk PDF