Vacatures bij Stichting De Berkelhof

Stichting De Berkelhof is een kleinschalig wooninitiatief waar achttien volwassen mensen van verschillende leeftijden wonen. Tevens bieden wij dagbesteding en logeren op hetzelfde boerderij-erf aan voor diverse doelgroepen.

Wonen en logeren
Er zijn verschillende woonvormen mogelijk. In overleg wordt bepaald welke mate van zorg nodig is, waarbij we proberen om de mensen toch zo zelfstandig mogelijk te laten wonen.
Sommige bewoners hebben een eigen appartement, anderen een eigen ruime kamer. In overleg kan er naar een andere woonvorm overgestapt worden.

Onze stichting beschikt over ruime, onlangs gerenoveerde kamers en appartementen. Het hoofdhuis biedt tien kamers, die vrijwel allemaal voorzien zijn van een eigen toilet en douche. Daarnaast zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de ruime woon-eetkeuken en de woonkamer.
De slaapruimte van de begeleiding bevindt zich ook in het hoofdhuis, zodat zij ook ’s nachts een oogje in het zeil kunnen houden en altijd gemakkelijk te bereiken zijn voor onze bewoners. Naast het hoofdhuis zijn er mogelijkheden voor wonen in een appartement, natuurlijk ook met 24-uurs zorg.


Dagbesteding
De Berkelhof heeft ruim dertig dagbestedingsplekken. Niet alleen onze bewoners, maar ook bewoners vanuit andere zorginstellingen of mensen die thuis wonen, kunnen deelnemen aan onze dagbesteding. We bieden hen onder begeleiding een zinvolle dagbesteding op ons erf.


Onlangs zijn we een nieuwe kleine, intensief begeleide dagbestedingsgroep gestart voor volwassenen met een ernstig meervoudig beperking (EMB). Hier is ook plek voor ouderen met een VG-profiel die in combinatie met ouderdom een andere zorgvraag krijgen, namelijk behoefte aan rust, structuur en verzorging.Kijk voor meer informatie over De Berkelhof op onze website: www.deberkelhof.nl.Geen locaties gevonden

Stichting De Berkelhof

Haarlosesteeg 4

7273 PV

Haarlo

0545- 261722

Vacatures

Deze organisatie heeft momenteel geen vacatures gemeld bij ZorgSelect.

Organisaties

Stichting De Berkelhof

Werkvelden

  • Gehandicaptenzorg

Website

www.deberkelhof.nl/