Werkmeester / begeleider Dagbesteding
Het Maathuis

Functieomschrijving

Stichting Het Maathuis is een middelgrote zorgaanbieder gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. Respect, verbondenheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden in onze visie op zorg.

Voor onze dagbesteding, gevestigd in “de Netwerkhal' te Almelo, is Stichting het Maathuis per direct op zoek naar een ervaren en deskundige medewerker (m/v) voor gemiddeld 36 uur per week voor vervanging van zwangerschapsverlof (4 maand) met uitzicht op een vast dienstverband binnen de organisatie.

Ben jij de enthousiaste, positieve, creatieve en betrokken medewerker voor de dagbesteding waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu op deze vacature.

Op onze dagbesteding komen cliënten van diverse leeftijden, met een verstandelijke of meervoudige beperking al dan niet met psychiatrische problematiek. Op de dagbesteding vinden allerhande werkzaamheden plaats zoals hout- en metaalbewerking, maar ook creatieve en productiewerkzaamheden. Op de dagbesteding leren weer omgaan met structuur en eventueel het oppakken van een werkritme. Zij doen nieuwe sociale contacten op en voelen waardering voor de werkzaamheden die zij verrichten. Dit alles binnen een veilige en zo prettig mogelijke werkomgeving.

Opleidingseisen:

Je hebt een afgeronde zorg gerelateerde Mbo 4-opleiding, bij voorkeur met een creatieve achtergrond. Kennis van psychiatrische aandoeningen is vereist.  

Reageren?

Herken je je in het profiel? Solliciteer dan tot maandag 10 januari 2022. Je kunt jouw brief en cv richten aan Gerda Maathuis. Solliciteren kan uitsluitend via indeed. 
https://nl.indeed.com/cmp/Stichting-Het-Maathuis/jobs?jk=0974ee372d7dc2b5&start=0&clearPrefilter=1

Voor nadere informatie kun je bellen met Rinie Bekhuis (leidinggevende dagbesteding) via
06 – 57 33 80 06.

Functie eisen

Functieprofiel:

· Je hebt de nodige levenservaring en staat positief en stevig in je schoenen.

· Je hebt relevante werkervaring en bent in staat oplossingsgericht te werken.

· Je kunt aansluiten bij verschillende (diverse) hulpvragen.

· Je bent creatief en vaardig met machines en materialen.

· Ervaring en affiniteit met koken is een pre.

· Je bent gewend om te werken met cliënten in groepsverband, je bent instaat hierbij de rust en het overzicht te bewaren.

· Je bent proactief en flexibel ingesteld en goed in staat in teamverband te werken.

· Je bent in staat goed te reflecteren op jezelf.

· Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren zal deze verlengd worden.

Type Vacature
Organisatie Het Maathuis
Locatie Het Maathuis
Postcode 7602PE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 29-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 29-12-2021
Nummer 74175
Doorsturen Bekijk PDF

Het Maathuis

Stichting het Maathuis heeft een veelzijdig hulpaanbod. Dit betekent dat wij professionele hulp en begeleiding bieden aan alle cliënten. De hulpvraag van de cliënt is het vertrekpunt. Respect voor de cliënt en zijn eigen wil staan hierbij centraal. Wij ondersteunen bij: •  Ambulante begeleiding •  Dagbesteding (netwerkhal- kwekerij de Haar) •  Arbeidstraining •  Re-integratie •  Resocialisatie •  Wonen op onze zorgboerderij in Hoge Hexel •  Wonen op onze locatie Wierdensestraat in Almelo

Meer over Het Maathuis