Begeleider Dagbesteding
Zekere Basis

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Begeleider die begeleiding en ondersteuning biedt aan onze jongeren tijdens de dagbesteding. 

Wij bieden dagbesteding op belevingsniveau, en we willen op die manier cliënten op een positieve wijze activeren. Daarnaast bieden we een dagbesteding met leer-werk mogelijkheden voor onze jongeren. 

Je begeleidt de cliënten maar steekt daarnaast ook graag zelf de handen uit de mouwen. Jouw enthousiasme is een inspiratie voor onze cliënten. 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde zorg gerelateerde MBO 4 opleiding. Je bent 36 uur per week beschikbaar, in het bezit van een geldig rijbewijs B en eigen auto. Je hebt ervaring met het begeleiden van jongeren met gedragsproblemen en bezit enig technisch inzicht en/of affiniteit met techniek. Je kunt goed luisteren en op het niveau van de jongeren communiceren. 

Inschaling

Inschaling is conform de CAO gehandicaptenzorg en op basis van kennis en ervaring. 

Bijzonderheden

Het betreft in eerste aanleg een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Herken jij jezelf in dit profiel en heb je een groot hart voor onze doelgroep? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Type Vacature
Organisatie Zekere Basis
Locatie Lonnekerveldweg 30
Postcode 7524 PP
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 53486
Doorsturen Bekijk PDF

Zekere Basis

Stichting Zekere Basis begeleidt jongeren tussen de 16 en 27 jaar, veelal licht verstandelijk beperkt met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek, naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Het wonen vindt plaats op drie verschillende locaties in Enschede met alle drie hun eigen kenmerken en intensiteit van begeleiden. Daarnaast zijn er cliënten die ambulant worden begeleid.

We richten we ons op het aanleren van vaardigheden en het vergroten van mogelijkheden die de jongeren in staat stellen zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Daarbij kijken we samen met hen naar hun individuele wensen, verwachtingen en talenten. Dat doen we met een betrokken, enthousiast en professioneel team.

Meer over Zekere Basis