WGB Verzorgende IG de Borkeld Stadskwartier in Rijssen
ZorgAccent

Functieomschrijving

Zorgaccent werkt volgends de visie Net als thuis. Bij deze kleinschalige en persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg het beste bij hem/haar past.

Zorgaccent zoekt zo spoedig mogelijk voor pg huiskamer de Borkeld, locatie Stadskwartier in Rijssen een enthousiaste en flexibele woongroepbegeleider verzorgende IG M/V voor
24 uur per week, dit betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen Zorgaccent. Uren zijn bespreekbaar.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om binnen een zelfsturend team verschillende taken op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Tevens heb je affiniteit met onbegrepen gedrag. De omgang met onze pg bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je hebt affiniteit met probleemgedrag en vindt het leuk je te verdiepen in het beschadigde brein. Je creëert samen met de familie van de bewoner het thuisgevoel, zodat de eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten te werken, waarbij er mogelijkheden zijn om te werken op andere afdelingen.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en valt onder FWG schaal 40 CAO VVT.

Bijzonderheden

Wij zijn:

Wij zijn een enthousiast team, waarbij we het van belang vinden dat er een open sfeer is, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

 

Enthousiast geworden?

Inlichtingen en informatie kan via de mail verkregen worden bij Simone Vosman of Jolanda Lubbers  Voor vragen kun je bellen naar de afdeling, tel 0548-539704

s.braamhaar@zorgaccent.nl of j.lubbers@zorgaccent.nl

Sluitingsdatum vacature: 2 december 2020

Je kunt sollciteren via onze site: www.talentvoorzorg.nl

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie Zorgaccent, Stadskwartier in Rijssen
Postcode 7461AZ
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Simone Vosman of Jolanda Lubbers Voor vragen kun je bellen naar de afdeling, tel 0548-539704 s.braamhaar@zorgaccent.nl of j.lubbers@zorgaccent.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-12-2020
Nummer 56055
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent