WGB verzorgende IG Rhanerhoek de Korenaar
ZorgAccent

Functieomschrijving

Enthousiaste en flexibele woongroepbegeleider verzorgende –IG

24 uur per week maar deze zijn bespreekbaar

Binnen team de Korenaar, afdeling Rhanerhoek Krönnenzommer, is er per 1 mei 2022 een vacature voor een enthousiaste en flexibele woongroepbegeleider verzorgende-IG voor onbepaalde tijd. Waaronder een proefperiode van 2 maanden. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Jouw gemotiveerde houding kan samen met je teamleden tot een succes leiden in zelfsturing . Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen. De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten, inclusief nachtdiensten, te werken.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG FWG schaal 40 CAO VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Bijzonderheden

Wij zijn een enthousiast, gevarieerd, zelfsturend team wat bestaat uit 13 personen in alle leeftijdscategorieën. We vinden het van belang dat er een open sfeer is, waarin een ieder op zijn eigen manier zijn of haar kwaliteiten kan ontwikkelen.

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij [email protected], [email protected], [email protected]

Solliciteren kan voor 20 februari 2022 via deze onze site:

www.talentvoorzorgaccent.nl

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij bij [email protected], [email protected], [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-04-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 107350
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent