WGB verzorgende IG Stadskwartier team Watermolen
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als in een multifunctioneel zelfsturend team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken op je te nemen. Wij zijn een afdeling met somatische zorgvragers in een kleinschalig huiskamerproject We hebben 8 bewoners.

Wij vragen een enthousiaste collega welke flexibel is en bereid is om alle diensten te werken. 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG.

We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken.

Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Bij ons in het team vinden we het belangrijk dat iedereen taken doet wat bij hem/haar past en waar hij/zij blij van wordt, zodat ieder zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Wat uiteindelijk resulteert in een zo optimaal mogelijke bewonerszorg waar de visie (Net als thuis) en de kernwaarden van Zorgaccent (Vertrouwen, Echt, Toegewijd en Lef) gewaarborgd kunnen worden. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

We verwachten een flexibele inzet wat betreft de diensten, je bent eerlijk en hebt een open houding. Maar bovenal vragen wij iemand met een groot zorghart!

Inschaling

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor een woongroep begeleider verzorgende IG schaal 40 CAO-VVT. 

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

We zijn een enthousiast, gevarieerd, zelfsturend team. We vinden het van belang dat er een open sfeer is, waarin een ieder op zijn eigen manier zijn of haar kwaliteiten kan ontwikkelen. 

Wij bieden je als team een plek waar je jezelf mag zijn en enthousiaste collega s waarmee in overleg veel mogelijk is. 

Mogelijkheden voor scholingen en trainingen om je verder te ontwikkelen.

Meer weten 

Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag wat het werken bij ons inhoud en het zo plezierig maakt. 

 

stadskwartier.watermolen@zorgaccent.nl tel.0548-539701 

Contactpersonen An.vandenBerg@zorgaccent.nl c.bessembinder@zorgaccent.nl 

Solliciteren voor 1 oktober a.s. en uitsluitend via onze site www.zorgaccent/vacatures

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie Zorgaccent, Stadskwartier in Rijssen
Postcode 7461AZ
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij stadskwartier.watermolen@zorgaccent.nl tel.0548-539701
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-09-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-10-2021
Nummer 71129
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent