WGB verzorgende IG team de Barkel 't Wedervoort
ZorgAccent

Functieomschrijving

Ben jij die leuke en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn en heb je affiniteit met onze doelgroep (PG)? Grijp dan deze kans en kom ons zelfsturend team versterken 

 

Binnen ons team is er per 1 december 2020 plaats voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG voor onbepaalde tijd.  

 

Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Uiteraard beschik je over een diploma Verzorgende IG en een volledige dosis inzet. 
Kun jij je vinden in ons profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!
 

 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. 

We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken.  

Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Bij ons in het team vinden we het belangrijk dat iedereen taken doet wat bij hem/haar past en waar hij/zij blij van wordt, zodat ieder zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Wat uiteindelijk resulteert in een zo optimaal mogelijke bewonerszorg waar de visie (Net als thuis) en de kernwaarden van Zorgaccent (Vertrouwen, Echt, Toegewijd en Lef) gewaarborgd kunnen worden. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 

We verwachten een flexibele inzet wat betreft de diensten, je bent eerlijk en hebt een open houding. Maar bovenal vragen wij iemand met een groot zorghart! 

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 40 (verzorgende-IG) conform CAO VVT. 

Bijzonderheden

Wij bieden 

Wij bieden een vast dienstverband van 16 uur, met een proeftijd van twee maanden.  

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. 

Deelname aan ons jaarlijkse WoonZorgCongres 

 

Wie zijn wij 

Wij zijn een psycho-geriatrische afdeling en dragen de zorg voor acht bewoners. ’t Wedervoort is mooi gelegen in het centrum van Wierden. In ’t Wedervoort zijn drie huiskamers, waaronder wij er één van zijn: de BarkelOns team bestaat uit 11 dames, waaronder één BBL-leerling. We hebben een gezellig, oprecht team, waarbij jouw eigenheid erg wordt gewaardeerd. De leeftijd van ons team varieert van 22 tot 65 jaar.  

We werken op onze afdeling met de visie: “Net als thuis”. Op onze afdeling staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Op deze manier krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past. Door de kleine afdelingen, vaste zorgmedewerkers en een herkenbare omgeving voelt het wonen veilig en vertrouwd. Ook hebben vrijwilligers een belangrijke rol.  

 

Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als woongroepbegeleider verder aan bijdragen! 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie Zorgaccent 't Wedevoort
Postcode 7641VA
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij j Rita ter Keurs of Maaike Timmerman. H.terKeurs@zorgaccent.nl Maa.timmerman@zorgaccent.nl Heb je vragen voor 1 oktober? Neem dan contact op met Joke Benhadda, in verband met vakantie. J.benhadda@zorgaccent.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-10-2020
Nummer 54630
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent