WGB verzorgende IG team de Dinkel afd. Schulenborgh
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team de Dinkel, Schulenborgh Krönnenzommer, is er met ingang van 1 januari 2022, of zo spoedig mogelijk een vacature voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG voor onbepaalde tijd. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

 

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed  inlevingsvermogen, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring, en wordt ingeschaald conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Bijzonderheden

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

 

Inlichtingen en sollicitatie

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij team de Dinkel, (Schulenborgh.dedinkel@zorgaccent.nl). Je kunt je sollicitatie voor 10 December 2021 sturen via onze site www.zorgaccent.nl/vacatures

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij team de Dinkel schulenborgh.dedinkel@zorgaccent.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 72917
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent