WGB Verzorgende IG team Notterstee het Wedervoort in Wierden
ZorgAccent

Functieomschrijving

Ben jij die leuke en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn en heb je affiniteit met onze doelgroep? Grijp dan deze kans en kom ons zelfsturend team versterken. Binnen ons team is er per 1 april 2021 plaats voor een woongroepbegeleider verzorgende IG voor onbepaalde tijd. 

 

Wie zoeken wij? 

Ons team Notterstee is op zoek naar een enthousiaste ervaren verzorgende. Wij zoeken een professionals die van zorgen het vak hebben gemaakt omdat je, net als wij, van mensen houdt. Uiteraard beschik je over een verzorgende IG diploma en een volledige dosis inzet.  Een actieve bijdrage aan de ontwikkelingen rondom de organisatie van de zorgverlening is eveneens een onderdeel van je taken. Je komt te werken in een enthousiast open team waarin we elkaar met onze talenten proberen te versterken. Daarnaast ben je bereid om alle diensten te werken.  

 

Kun jij je vinden in ons profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

In de functie van woongroepbegeleider verpleeg, verzorg en begeleid je bewoners met dementie op huiskamer Notterstee, locatie Wedervoort in Wierden. Je komt werken in ons zelfsturende team. Je bent met je team en individueel met de bewoner, aan het werk vanuit onze visie “net als thuis”. Dit betekent dat jij probeert het leven binnen onze woonzorglocatie zoveel mogelijk aan te laten sluiten op het leven dat de bewoner gewend was. Daarbij denk je in mogelijkheden en werk je oplossingsgericht. Jij stemt samen met de bewoners en diens verwante/mantelzorger af welke zorg er nodig is, tevens doe je dat met jouw team en waar nodig met behandelaars. Ook hebben vrijwilligers een belangrijke rol. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als woonzorgbegeleider verder aan bijdragen!  

Inschaling

De functie verzorgende IG wordt ingeschaald FWG 40, conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Wie zijn wij? 

Notterstee is een van de drie huiskamers van locatie Wedervoort te wierden. Een kleinschalige, huiselijke woonvorm dichtbij het centrum van Wierden. 

Wij zijn een team bestaande uit 11 collega’s, waar gezelligheid en saamhorigheid centraal staat.  

Wat bieden wij jou? 

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! 

 

Maar er is meer: 

  • Deelname aan ons jaarlijkse woonzorgcongres
  • Socialmedia screening kan deel uitmaken van de procedure 

Meer informatie of direct solliciteren? 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief  en CV, kun je voor 15 februari sturen via onze site: www.talentvoorzorgaccent.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met team Notterstee op telefoonnummer 0546-533771 of via mail wedervoort.notterstee@zorgaccent.nl 

 

 

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie Zorgaccent 't Wedevoort
Postcode 7641VA
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-01-2021
Ingangsdatum 1 april 2021
Reageer voor 15-02-2021
Nummer 56925
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent