WGB VIG Hoge Es team Spinnerij Nijverdal
ZorgAccent

Functieomschrijving

Graag solliciteren via

talentvoorzorgaccent.nl/vacatures

Binnen team Spinnerij verhuist een collega naar een andere woonplaats waardoor we een leuke vacature open hebben staan in ons team! 

 

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat.
Je vindt het een uitdaging om in deze verschillende situaties te werken. De omgang met onze bewoners vraagt een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoners zich veilig en geborgen voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Je ondersteunt de bewoner om zelf actief te werken aan het onderhouden van zijn/haar mogelijkheden. Hierbij kijk je goed naar wat de bewoner zelf kan en waar overname van zelfzorg activiteiten noodzakelijk is. Daarnaast vind je het geen probleem dat je op flexibele werktijden wordt ingezet.

 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken.

Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent een empatisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je bereid om in alle diensten te werken, ook de nachtdiensten.

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd met kans op verlenging. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt voor de functie van Woongroepbegeleider verzorgende IG FWG schaal 40 van CAO-VVT.

Wij bieden je als team gezelligheid en een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Bijzonderheden

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op! We vertellen je graag wat het werk bij ons zo leuk maakt:

Annelot Lohuis
ann.lohuis@zorgaccent.nl

 

Andrea Immink

a.immink@zorgaccent.nl 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-04-2021
Ingangsdatum 1 juni 2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 64045
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent