Vakantiekracht Huishoudelijke ondersteuning gemeente Hoogeveen
Thuisgenoten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten! 
Uren en dagen in overleg

Geld verdienen, ervaring opdoen en iets betekenen voor een ander? De leukste vakantiebaan voor jou en je vrienden vind je bij Thuisgenoten!

In Groningen zijn we op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de huishouding! 

Je kunt in overleg je uren en dagen flexibel indelen én je ontvangt een goed salaris. Bevalt het goed, dan kun je buiten de vakanties om ook ingezet worden als invalkracht. Klinkt dat niet fantastisch?

Jouw dag als Huishoudelijke hulp bij Thuisgenoten:
Je hebt een leuk weekend achter de rug en stapt maandagmorgen op je fiets, op weg naar de eerste cliënt. Dhr. Pietersen wacht al op jou. Eerst maar eens vragen hoe zijn weekend was. Check! Je gaat van start. Als vakantiekracht in de huishouding ondersteun jij onze cliënten bij huishoudelijke taken. Jij draait je hand er niet voor om en voelt je thuis bij deze mensen. Je start met het schoonmaken van de badkamer. Ondertussen praat Dhr. Pietersen vrolijk verder en zorg jij ervoor dat de badkamer spik en span is. Multitasken is je tweede natuur.

Afhankelijk van de vraag ga je verder met de volgende huishoudelijke taak. Dit varieert van afstoffen tot stofzuigen. Dhr. Pietersen z’n dag kan niet meer stuk als zijn kleding ook netjes gestreken in de kast hangt. Hij behoort tot de doelgroep ouderen. Daarnaast hebben we ook cliënten die door ziekte, een handicap of na een operatie afhankelijk zijn. Hier kom jij in beeld. Dit doe je dan ook met veel plezier. Eigenlijk kunnen wij nu al niet meer zonder je! Nadat alle taken zijn volbracht, fiets je met een voldaan gevoel naar huis.

Jij bent:

  • Flexibel inzetbaar in de mei- en/of zomervakantie 2023;
  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent;
  • Betrouwbaar, gemotiveerd en zelfstandig; de cliënt kan rekenen op je komst!
  • In het bezit van een vervoersmiddel (een fiets of een scooter);

Jij bent op zoek naar een vakantie –of bijbaan waarin je werk en vrije tijd goed kunt combineren en ook nog eens goed kan verdienen! 

Ons aanbod:

  • Een leuke en goedbetaalde vakantiebaan;
  • 8% Vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een extra toeslag bovenop het all inclusive salaris wanneer je in de zomervakantie werkt
  • Reiskostenvergoeding zoals een fiets- of brommer/scootervergoeding;
  • De mogelijkheid om na de vakantieperiode te komen werken bij Thuisgenoten! 

Samen met jou kijken we hoe we deze baan voor jou zo goed mogelijk kunnen inrichten. In de huishouding werk je zelfstandig en flexibel in wisselende diensten. Heb je een specifieke wens qua team of wil je alleen doordeweeks werken of juist in het weekend? Dan maken wij dat passend voor je! 

Kom jij ons versterken als vakantiekracht? 
Dan zien wij je sollicitatie via onderstaande knop ‘solliciteren’ graag tegemoet! Wil je meer info? Bel dan met onze collega's van P&O via 088-0881533 of mail naar [email protected]

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Hoogeveen
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 2
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacintha - Recruiter
Functie(s) Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 25-01-2023
Reageer voor 31-07-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 109336
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten