Bijbaan als Huishoudelijke ondersteuner gemeente Oldenzaal
Thuisgenoten

Wij willen jou!

Goed betaald, leuk en dankbaar werk? Kom aan de slag als vakantiekracht huishoudelijke ondersteuning bij Thuisgenoten. 

In Oldenzaal zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die het leuk vinden om een paar uurtjes per week en in de vakanties te werken.  

We bieden je een goed uurloon en veel flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat jij genoeg tijd overhoudt voor dat ene toffe feest in de buurt of een dagje weg met je vrienden.

Kortom, de ideale bijbaan! 

Wat ga je doen?

Voor de cliënt ben jij als huishoudelijk ondersteuner van onschatbare waarde! Je bent te gast bij cliënten thuis en in overleg met de cliënt verricht je huishoudelijke taken. Hierbij moet je denken aan het verzorgen van het huishouden, zoals bedden opmaken en verschonen, stofzuigen, ramen wassen en het sanitair schoonmaken.

Maar je werk is meer dan schoonmaken. Je geeft persoonlijke aandacht aan cliënten en betrekt hen bij het huishouden. Ook merk je veranderingen op in hun leefsituatie en behoefte aan zorg.

De cliënten waar je gaat werken zijn woonachtig in de gemeente Oldenzaal

Wat bieden wij jou?

Waardevol en dankbaar werk. Je komt bij Thuisgenoten in dienst als medewerker huishoudelijke ondersteuning;

  • Een parttime functie van maatschappelijk belang die je goed kunt combineren met je thuissituatie en een eventuele andere baan.
  • Je bepaalt in overleg zelf je werktijden;
  • Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Je bouwt verlofuren en vakantiegeld op én ontvangt een eindejaarsuitkering.
  • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Wie zijn wij?

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Drenthe, Doetinchem en Zeist hulp in de verpleging en verzorging, bij het huishouden en begeleiding. Wanneer thuis wonen (tijdelijk) niet mogelijk is, verzorgen wij cliënten in onze kleinschalige woon-zorglocaties in Almelo, Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen; met als uitgangspunt “net als thuis”.

Het doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving.

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd is in werken bij Thuisgenoten? Breng dan deze vacature onder de aandacht! Wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bellen op 088 – 088 15 33.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Oldenzaal
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 2
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tessa olde Hendrikman
Functie(s) Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 12-09-2022
Reageer voor 31-10-2022
Ingangsdatum 01-10-2022
Nummer 69625
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten