Wijkmanager Huisartsenzorg
HOOG

Functieomschrijving

Alle huisartsen in de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen hebben zich krachtig georganiseerd in drie regionale Huisartsencoöperaties. Deze drie coöperaties zijn aandeelhouder van HOOG. HOOG staat garant voor samenhang, samenwerking, ondersteuning en innovatie. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende zaken en wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen. Het bieden van zorg tijdens de avonden, nachten en weekenden alsmede het ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten van onze organisatie. 

Huisartsenzorg wordt steeds meer georganiseerd op basis van kenmerken van de populatie in een netwerk van zorg en welzijn. De zorgbehoefte van de patiënt staat daarbij centraal; persoonsgerichte zorg, zo dicht bij huis als mogelijk. Dat vraagt om nauwe samenwerking met ketenpartners in de wijk. Hiervoor zijn we in de Huisartsen Regio Apeldoorn (HRA) per 1 oktober op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Wijkmanager Huisartsenzorg

24-28 uur per week

Als wijkmanager ben je de spin in het web als het gaat om praktijk overstijgende onderwerpen. Je faciliteert en stimuleert samenwerking tussen huisartsenpraktijken en gemeente, zorg- en welzijnsorganisaties binnen jouw werkgebied. Je verzorgt de aanvraag van subsidies en financiering van de projecten, bewaakt de financiële kaders en verzorgt ondersteunende data-analyses. Je geeft sturing aan netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking. Tevens draag je actief bij aan het opstellen en uitvoeren van het HRA-regioplan; een plan dat de praktijken, wijk en regio met elkaar verbindt.

Samen met een huisarts (huisartswijkcoördinator) vorm je het duale management voor één of meerdere wijken. Hierbij is de huisarts medisch inhoudelijk verantwoordelijk en jij procesmatig en organisatorisch. Je werkt in een klein en enthousiast team van wijkmanagers en consulenten.

Wie zoeken wij?

  • Je kunt mensen op diverse niveaus in verschillende organisaties motiveren en verbinden.
  • Je bent besluitvaardig en kunt goed omgaan met verschillende belangen.
  • Je bent een betrokken en integere persoonlijkheid die samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid stimuleert.
  • Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en bent in staat om concrete resultaten te boeken.
  • Je vindt het een uitdaging om samen met ons verder vorm en inhoud te geven aan deze prachtige functie.

Functie eisen

Verder vragen wij van jou?

  • Kennis en inzicht van de ontwikkelingen in de eerstelijnsgezondheidszorg en/of het sociaal domein
  • Minimaal HBO werk- en/of denkniveau
  • Ervaring met projectmanagement en/of veranderprocessen
  • Flexibiliteit in werktijden (avondbijeenkomsten zijn geen uitzondering)
  • Bezit van rijbewijs en auto

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie die nog volop in ontwikkeling is. Hierbij werk je zelfstandig en maak je deel uit van een energiek en gedreven team. HRA werkt met Huisartsenorganisatie Regio Zutphen (HRZu) en Huisartsenorganisatie Oost Achterhoek (HZOA) samen aan wijkmanagement.

Het betreft een dienstverband voor een jaar met perspectief voor verlenging bij goed functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Deze functie is ingeschaald in schaal 9.

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Voor vragen en meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Hanneke Braber (wijkmanager), te bereiken op telefoonnummer 06 – 10558789. Wij zien jouw sollicitatie met actuele cv graag tegemoet vóór 22 augustus a.s. Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: [email protected] onder vermelding van ‘Wijkmanager Huisartsenzorg HRA’.     

Type Vacature
Organisatie HOOG
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112973
Doorsturen Bekijk PDF

HOOG

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over HOOG