Wijkverpleegkundige - Enschede West 20 - 28 uur
Manna

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zorgteam Enschede West

Wij zijn een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team welke op zoek is naar een collega wijkverpleegkundige om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. We werken weliswaar zelfstandig, maar we staan er nooit alleen voor.

Wat houdt de functie in?

Als Wijkverpleegkundige bij Manna werk je van uit ons kantoor Pathmossingel/Janninksweg.  Onze wijk is breed en behelst; boswinkel, pathmos, stadveld.  Je initieert en onderhoudt de samenwerking tussen cliënten, cliëntsystemen, collega’s, huisarts en andere partijen in de wijk, gericht op verbetering en/of behoud van welzijn en gezondheid. Je komt bij de mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en bijvoorbeeld zorg op afstand. In de wijk kom je veel afwisseling tegen, je werkt zelfstandig, je moet kunnen improviseren en zelfstandig beslissingen kunnen nemen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde (wijk)verpleegkundige niv 5 (HBO) die vakbekwaam en ondernemend is, en verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zoeken wij in onze nieuwe collega iemand die streeft naar de beste kwaliteit van zorg en je team hierin meeneemt, zichtbaar is in de wijk, contacten onderhoud met ander disciplines en samen met cliënten en teamleden zoekt naar oplossingen om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Ervaring in de thuiszorg is een pré.
Beschik je over een hbo- werk en denkniveau, heb je oog voor onze christelijke identiteit en herkenning in de kernwaarden van Manna? Dan willen we graag kennismaken met jou.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 50 conform de cao VVT. Een platte organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open! Samenwerken in een klein zelfsturend team.

Bijzonderheden

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij:  Marijke Groen-Rietveld, Wijkverpleegkundige 0681123869. mailen: m.rietveld@zorggroep-manna.nl. Of Jeanette Boer-Bakker. Verzorgende IG 0639231110. mailen: j.boer@zorggroep-manna.nl

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 06-11-2020
Reageer voor 01-02-2021
Ingangsdatum 20-07-2020
Nummer 53933
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna