Wijkverpleegkundige - Enschede Zuid (uren in overleg)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Wil jij ook de wereld mooier maken?
De wijkverpleging is opzoek naar jou! In team Enschede Zuid zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en creatieve wijkverpleegkundige die ons groeiende team wil komen versterken. Wij verwelkomen graag een collega met gevoel voor ‘samenwerken’ met collega’s en cliënten en die Liefde heeft voor de zorg!

Zorgteam Enschede Zuid
Wij zijn een jong, gezellig en innoverend team. Onze cliënten populatie is erg afwisselend en wij zorgen daardoor voor zowel jonge als oudere cliënten. Eigen regie van cliënten staat voorop. Daarnaast is humor in het team en bij de cliënten erg belangrijk.

Wat houdt de functie in?
Als wijkverpleegkundige ben je het aanspreekpunt binnen jouw zelfsturende team. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg aan onze cliënten. De wijkverpleegkundige indiceert en coördineert vanuit het model Positieve Gezondheid. Wat dat betreft ben je de spil tussen cliënt, familie, jouw collega’s en andere disciplines uit de wijk. Daarnaast ben je als wijkverpleegkundige betrokken bij de ontwikkelingen binnen het team, het coachen van collega’s en neem je actief deel aan projecten en werkoverleggen binnen de organisatie en daarbuiten. De functie is zeer afwisselend en uitdagend.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Een gediplomeerd hbo-verpleegkundige niveau 5/6
 • Goede en sociale communicatieve vaardigheden
 • Netwerkpartner binnen en buiten de organisatie
 • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Een salaris in FWG schaal 50 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging
 • Voor de zorgroutes staan auto’s ter beschikking
 • Werken met digitale hulpmiddelen zoals een Ipad

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door z.s.m. je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected], onder vermelding van sollicitatie Wijkverpleegkundige Enschede Zuid. Voor vragen kun je terecht bij Hong-Ling Kuipers of Lisette van Aarsen, Wijkverpleegkundigen, bereikbaar via 053-3030600.
De sluitingsdatum van de vacature is 1 juli 2022
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Hong Ling Kuipers of Lisette van Aarsen
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 28-04-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-07-2022
Nummer 109533
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna