Wijkverpleegkundige - Hengelo Noord (uren bespreekbaar)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt en samen met het team verantwoordelijk voor de zorg aan onze cliënten. Tot jouw taken behoren het coördineren, organiseren en evalueren van zorg zodat de continuïteit en kwaliteit van zorg hoog blijft. De samenwerking met client en zijn/haar netwerk en andere disciplines in de wijk is gericht op het verbeteren en/of behoud van zelfstandigheid, welzijn en gezondheid. Het werken in de zorgverlening met zorgtechnologie en andere hulpmiddelen wordt door jou gestimuleerd. Daarnaast ben je als wijkverpleegkundige betrokken bij de ontwikkelingen binnen het team, het coachen van collega’s en neem je actief deel aan projecten en werkoverleggen. Bij onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. De functie is zeer afwisselend en houdt nog veel meer in maar dat kunnen we nader toelichten in een persoonlijk gesprek met jou. Ook verpleegkundigen in opleiding die bijna klaar zijn en op zoek zijn naar een fijne werkomgeving worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met ons.

Functie eisen

  • Een diploma Wijkverpleegkundige 5/6
  • Goede en sociale communicatieve vaardigheden zowel gericht op de cliënt, collega’s en andere disciplines
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden

  • Een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een salaris in FWG schaal 50 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging
  • Voor de zorgroutes staan auto’s of fiets ter beschikking
  • Werken met digitale hulpmiddelen zoals een Ipad

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door z.s.m. je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O, [email protected] Voor vragen kan je terecht bij Babel Gouriye of Corry Canter Visscher, Wijkverpleegkundigen, bereikbaar via 053-3030600 (algemeen nummer) of 053-3030641 (team).

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Hengelo
Postcode 7551AN
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Corry Alserda
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 27-07-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 112884
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna