Wijkverpleegkundige, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Is een regiefunctie jou op het lijf geschreven?
 • Heb jij graag te maken met veel diversiteit in zorgvraag?
 • Krijg jij energie om als motivator en adviseur jouw rol binnen het team te pakken?

Ja? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Wijkverpleegkundige in ons fijne team wijkverpleging. En nu zal je bij het woord wijkverpleging vast denken aan de routes die je tussen de diverse cliënten af zal leggen, want doe je deze met de fiets of juist met de auto? Nou, jij doet jouw routes fijn met zoals wij het ook wel eens noemen “benenwagen”. Op locatie de Hoog Schuilenburg wonen jouw cliënten namelijk allemaal zelfstandig binnen jouw werklocatie. Fijn toch?

Als wijkverpleegkundige werk jij jouw cliëntenroutes op locatie voornamelijk in de ochtenden. Jij verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten aan de hand van een zorgplan. Geen zorgvraag is hetzelfde en hier ligt voor jou dan ook een geweldige uitdaging als we het hebben over de verpleegtechnische handelingen. Bij verandering van een situatie beoordeel je deze en neemt direct maatregelen, dit natuurlijk zoveel mogelijk in overleg met de cliënt.

En in de middag, dan pak jij jouw wijkverpleegkundige taken op. Jij schakelt  met verschillende disciplines en pakt jouw adviserende en motiverende rol richting jouw teams. Jij bent een belangrijke schakel in de zorg en signaleert knelpunten en ontwikkelingen. Dit alles doe jij binnen jouw dagdiensten die je werkt van 7:00 uur tot 15:00 uur. En één keer in de maand werk jij het weekend.

Een mooie uitdagende functie, vind je niet?

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die overzicht houdt, kan verbinden en verblijden
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt!
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je bent trotse bezitter van jouw HBO-V diploma
 • Je kunt ontwikkelbehoeftes van jouw collega’s signaleren

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een fijn team met collega’s
 • Een gave locatie om te werken, Hoog Schuilenburg roept jou!
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! Collega’s die je met open armen ontvangen
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 50 Maximaal € 3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over! Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, creëer jij voor de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg
Postcode 7604GC
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 09-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115396

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland