(Wijk)verpleegkundige, Losser/Overdinkel
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis?
Wil jij graag werken in het gebied Losser/Overdinkel?
Heb jij een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor het wijkteam in Losser/Overdinkel zijn we op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4.
Als wijkverpleegkundige sta je voor de kwaliteit van de zorg bij de cliënten in je zorggebied.  Je draagt zorg voor het zorgleefplan. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt en je collega’s. In ons werkgebied is de zorgvraag heel divers. Hierdoor verricht je veel verschillende verpleegtechnische handelingen (meer eenvoudig tot complex) en is de afwisseling en uitdaging groot. Na de routes houdt het werk nog niet op. Naast het bijhouden van de administratie heb je bij ons volop mogelijkheden om je te verdiepen op aandachtsvelden zodat we onze kwaliteit van zorg samen blijven verbeteren.

Je komt te werken in een team van 17 à 18 zorgprofessionals. Er komen 3 teams in het gebied Overdinkel en Losser. Het mooie van ons werkgebied is dat de plaatsen sterk van elkaar verschillen, op het gebied van zorgvraag en sociaal maatschappelijke kenmerken. Hierdoor is elke dag weer anders en blijft ons werk heel dynamisch. Aan de hand van jouw voorkeur/wensen wordt gekeken welk gebied en team het beste bij jou aansluit.
De teams zijn open en flexibel, als collega ervaar je dat je je mening kwijt kunt en dat er naar je wordt geluisterd! Er zijn collega’s die gezellig met elkaar de route afsluiten, maar dit is geen verplichting. In totaal hebben we in ons gebied 3 wijkkantoren. Bij ons wijkkantoor in Losser zitten we naast de Carintreggeland Dagvoorziening. Hier lopen we gedurende de dag graag even binnen voor de gezelligheid maar ook omdat we ons erg betrokken voelen bij elkaars werkzaamheden.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige niveau 4 opleiding
 • Je hebt passie voor de cliënt en iemands levensverhaal
 • Je kunt adequaat handelen in situaties
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een collegiaal en professioneel team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Bijzonderheden

​Kijk hier eens naar onze enthousiaste collega's!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-137
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Evelien Loggen, e-mail Evelien.loggen@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 13-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55967

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland