Wijkverpleegkundige | Thuiszorg Lochem en Zutphen e.o.
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! En bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. In leefwerkgemeenschap Gelderland zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige die juist, naast het coördineren van zorg, ook kritisch kijkt naar huidige werkprocessen en streeft naar optimalisatie hiervan. Jij bent de spin in het web voor onze thuiswonende cliënten in de omgeving van Laren, Lochem en Zutphen. Je zorgt ervoor dat de juiste indicatie wordt gesteld en aangevraagd zodat onze cliënten kunnen rekenen op de zorg die ze nodig hebben. Hun eigen regie staat daarbij centraal. In deze veelzijdige functie krijg je iedere dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. Jij regisseert en organiseert deze zorg bovendien samen met je eigen wijkteam.

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit vragen we van jou:

 • natuurlijk beschik je over verpleegkundige HBO-V diploma, BIG-geregistreerd en ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 50. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds, korting bij meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, laptop, tablet of cadeaubonnen bij Bol.com en CoolBlue kunt aanschaffen. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

We bieden je een parttime contract aan, waarbij het aantal contracturen op basis van jou en onze voorkeuren en mogelijkheden wordt vastgesteld. Waarbij 24 uur het minimum aantal uren en het maximum 36 uur is.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk dinsdag 11 augustus a.s. het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen Ayla Stoppels, teamcoach ambulante zorg via: 06-22929036.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten…

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer GL-09
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Leefwerkgemeenschap Gelderland
Postcode 7241AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ayla Stoppels, teamcoach ambulante zorg via: 06-22929036. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 21-07-2020
Reageer voor 11-08-2020
Ingangsdatum 21-07-2020
Nummer 53954

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten