Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Albergen
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige. Kom jij werken in ons zelfsturend wijkteam Albergen?

In de functie van Wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam Albergen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als Wijkverpleegkundige verder aan bijdragen!

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-albergen/

Functie eisen

Je beschikt over relevate diploma. Je bent voldoende bekwaam om als verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige in de wijk aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van cliënt, organisatie en het team. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid. Ben jij flexibel, collegiaal en heb je een gezonde dosis humor? Dan pas jij bij ons!

Daarnaast staat er op jouw CV:
• Werkervaring in de zorg is een pre.
• Rijbewijs en een eigen auto.
• BIG geregistreerd.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-albergen/

Inschaling

• Salaris afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 50 conform de CAO VVT.
• Dienstverband onbepaalde tijd voor 28 uur, andere uren in overleg met het team.
• Mobiele telefoon en iPad voor het werk.
• Deelname aan ons ZorgAccent congres.
• Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-albergen/

Bijzonderheden

Wij zijn een gezellig, klein maar professioneel team, welke bestaat uit 6 dames variërend in de leeftijd tussen de 20 en 60 jaar. Wij werken vanuit het gezondheidscentrum in Albergen. Dit maakt dat we korte lijnen hebben en goede contacten onderhouden met de andere deskundigen die werkzaam zijn in het gezondheidscentrum. Teambuilding vinden we erg belangrijk en we organiseren dan ook met enige regelmaat gezellige uitjes.
We komen zowel in de dorpskern van Albergen en buitenaf. Dit maakt de cliëntenpopulatie erg afwisselend en uitdagend.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-albergen/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 02-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-04-2021
Nummer 53751
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent