Wijkverpleegkundige Almelo de Brouwerij
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam de Brouwerij. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als wijkverpleegkundige verder aan bijdragen! 

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning, het opstellen van het assessment (onder eindverantwoordelijkheid van een wijkverpleegkundige) en het zorgplan van de cliënt. Jullie kiezen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten. 

 

Functie eisen

Wil jij eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? Dan pas jij bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren. 

 

Daarnaast staat er op jouw CV:  

  • Diploma HBO verpleegkundige niveau 5 en BIG-geregistreerd
  • Werkervaring in de zorg is een pré 

Inschaling

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT 

Bijzonderheden

Als wijkteam de Brouwerij werken wij binnen de locatie de Koppel "wonen met een plus".   

Cliënten en of huurders wonen binnen de Koppel met verschillende indicaties en dat geeft het werk een extra uitdaging en afwisseling. 

Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Alle Verzorgenden IG, Verpleegkundigen en Wijkverpleegkundigen werken met een iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.  

ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft.  

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2010 zijn we hier voorloper in en daar zijn we best trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.   

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl  

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 1 maart 2019 richten aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met team de Brouwerij via 06-13 93 68 57.

 

 

 

 

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij team de Brouwerij via 06-13 93 68 57.
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 07-12-2018
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 41015
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent