Wijkverpleegkundige Almelo Ossenkoppelerhoek
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als Wijkverpleegkundige in ons gezellige, veelzijdige en gemoedelijke team werken? Reageer dan op deze vacature van de Ossenkoppelerhoek in Almelo. Een veelzijdige wijk waarin de zelfredzaamheid van de cliënt voorop staat.

Als wijkverpleegkundige verleen jij de zorg die mensen nodig hebben om zelfredzaamheid te vergroten en om zelfstandig te kunnen blijven functioneren.
Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact. Dit alles doe je met je eigen Ipad die door de organisatie wordt verstrekt.
Je werkt in wisselende diensten met uitzondering van de nachtdienst.

Naast het werk in de wijk heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen.
Als team zijn wij zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doen wij bijvoorbeeld ook de roostering, planning, het opstellen van het assessment die worden afgerond door wijkverpleegkundigen en het zorgplan van de cliënt. We kiezen samen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Solliciteren op deze functie kan alleen via onze site:

Wijkverpleegkundige Almelo Ossenkoppelerhoek (talentvoorzorgaccent.nl)

 

 

Functie eisen

Wij hebben vacature ruimte voor 24 uur, andere uren kunnen eventueel in overleg.
Jij beschikt over een diploma HBO verpleegkundige en bent BIG-geregistreerd. Je bent voldoende bekwaam om als HBO verpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over mondeling en schriftelijke goede uitdrukkingsvaardigheid. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

 

Solliciteren op deze functie kan alleen via onze site:

Wijkverpleegkundige Almelo Ossenkoppelerhoek (talentvoorzorgaccent.nl)

Inschaling

Salaris conform CAO VVT, FWG schaal 50.

Bijzonderheden

Wij zijn een klein gezellig team bestaand uit 7 dames in de leeftijdscategorie van 28 t/m 60 jaar.
Onze wijk is boeiend met veel diversiteit qua handelingen en qua cliënten. Ben jij uitdagend en hou je wel van een uitdaging dan zit je in onze wijk goed. Elke dag is nooit hetzelfde.

Solliciteren op deze functie kan alleen via onze site:

Wijkverpleegkundige Almelo Ossenkoppelerhoek (talentvoorzorgaccent.nl)

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Almelo Ossenkoppelerhoek
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-02-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-03-2021
Nummer 56471
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent