Wijkverpleegkundige
Careaz

Functieomschrijving

Bij Careaz staat persoonlijke aandacht voorop.

Vanuit een goede balans tussen jouw werk- en privéleven eraan bijdragen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden. Dat is waarom jij hebt gekozen voor dit beroep. Je leert graag je cliënten persoonlijk kennen zodat je weet hoe jij hier het beste aan kunt bijdragen. Verder kies je specifiek voor het werken in de thuiszorg omdat je graag zelfstandig op pad gaat en graag werkt in verschillende omgevingen.

Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij wellicht naar elkaar op zoek!

De functie
Careaz is op zoek naar gedreven, flexibele niveau 5 verpleegkundige die een spilfunctie gaat vervullen in de wijk. In de functie van verpleegkundige in de wijk ben je verantwoordelijk voor ondermeer de verpleegkundige diagnose (indicatiestelling), de zorginhoudelijke regiefunctie en de kwaliteit van de zorgverlening. Je werkt vooral in de wijk en onderhoudt goed contact met de huisarts waardoor je zicht hebt op de (zorg)vragen in je eigen wijk. In samenspraak met de cliënt en het netwerk in de buurt organiseer je de zorg dichtbij en voer je al dan niet zelf (complexe) verpleegkundige handelingen uit. Je volgt de ontwikkelingen in de (langdurige) zorg en denkt graag mee in het vertalen van deze ontwikkelingen naar de praktijk van alle dag. Je bewaakt en optimaliseert de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en bevordert de verbinding en samenwerking in de keten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering en zelfredzaamheid van het eigen wijkteam en/of individuele medewerkers vanuit een coachende rol.

Functie eisen

Wij zoeken een HBO-opgeleide verpleegkundige die gaat bouwen aan een netwerk in de wijk waarin Careaz goed vertegenwoordigd is. De Verpleegkundige kan zorg persoonlijk kunnen maken en voelt zich thuis in een organisatie die hecht aan zorgvuldigheid en kwaliteit. Om de functie van verpleegkundige niveau 5 te kunnen vervullen heb je bij voorkeur (klinische) praktijkkennis in het vakgebied. Een BIG-registratie is vereist. Vakkennis wordt bijgehouden d.m.v. cursussen, scholing, kortdurende stages in relevante werkvelden en vakliteratuur. Kennis van het sociaal domein is vereist in verband met het optimaal kunnen functioneren en/of benutten de mogelijkheden en kansen binnen het wijkteam. Je beschikt over een auto en rijbewijs.

Inschaling

  • Een bruto maandsalaris (FG 50) aangevuld met een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en eventuele reiskostenvergoeding en/of onregelmatigheidstoeslag (conform de CAO-VVT);
  • Uren zullen in overleg worden vastgesteld;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden;
  • Een iPad en smartphone (in bruikleen);
  • Zelfroosteren;
  • Doorgroeimogelijkheden waarbij maatwerk voorop staat;
  • Een MeerKeuzeSysteemArbeidsvoorwaarden (MSKA). MKSA maakt het voor medewerkers van Careaz, op vrijwillige basis, onder voorwaarden mogelijk om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

Bijzonderheden

Verder staat Careaz bekend als een stabiele en fijne werkgever. Centraal staat: Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd.

Herken je jezelf in dit functieprofiel? Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Carolien Sonderen op telefoonnummer 06 51183691.

Type Vacature
Intern nummer v19.0102
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Thuiszorg, regio Berkelland
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 06-12-2019
Reageer voor 01-02-2020
Ingangsdatum 06-12-2019
Nummer 50021

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz