Wijkverpleegkundige
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Onze cliënten willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij gaan ervanuit dat zij zelf zoveel mogelijk de regie voeren over hun zorg(vraag). Aan jou de uitdaging om hen te ondersteunen om zelfredzaam te blijven. Als wijkverpleegkundige bij Driezorg heb je een afwisselende baan: het ene moment ben je een intake aan het doen bij een cliënt thuis, het volgende moment doe je mee in een projectgroep voor het verbeteren van een van onze processen. 

Ben jij de wijkverpleegkundige die verantwoordelijkheid neemt en ook vertrouwen geeft? Ben je in je element bij (complexe) zorg casuïstiek en heb je affiniteit met digitalisering in de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou. We hebben een vacature voor een

            Wijkverpleegkundige voor minimaal 24 uur per week

Over de taken van een wijkverpleegkundige hoeven we je natuurlijk niets meer te vertellen, die ken je met jouw ervaring als geen ander. Vanuit die rol ben je dé verbindende schakel in de wijk en fungeer je als spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties. Je bent vanuit Driezorg voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en goed benaderbare partner en je werkt actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk.

Als wijkverpleegkundige coach en instrueer je collega's op inhoud en waarborgt op die manier de kwaliteit van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en de digitalisering in de zorg. Met onze visie als uitgangspunt stimuleer en ondersteun je bij de ontwikkeling van hun vakmanschap, het realiseren van resultaatafspraken, het borgen van de continuïteit en het verbeteren van de (zorg)kwaliteit. Je adviseert gevraagd en ongevraagd en stimuleert het tonen van ondernemerschap en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. 

Functie eisen

Wie zoeken wij? 

Als onze ideale kandidaat ben je in het bezit van een diploma HBO-V en heb je meerdere jaren werkervaring als wijkverpleegkundige. Je bent een gedreven, zelfstandige zorgprofessional die vindt dat het altijd beter kan. Daar ga je dan ook iedere dag voor. Je biedt persoonlijke zorg en begeleiding met oprechte aandacht voor de wensen en behoeften van de cliënt en je collega's. Voor beide ga je door het vuur. Je bent gepassioneerd over goede zorg en een waardevolle aanwinst voor het team en je cliënten. Vanzelfsprekend ben je in staat tot het leveren van deskundige zorg, en ben je vooral in staat om contact te maken met de cliënt en je collega's en op gelijkwaardige wijze het gesprek te voeren. Op die manier geef je de aandacht en zorg die gewenst en nodig is. 

Onze belofte van Driezorg zijn:

 • Wij zijn altijd in de buurt;
 • Wij geven altijd aandacht;
 • Wij zijn er altijd, nu en later. 

Wij verwachten dan ook dat voor jou geldt: Afspraak is afspraak, dat je toegankelijk bent voor collega’s, bewoners/cliënten, familie en samenwerkingspartners en met hen in verbinding staat. 

Wat vragen wij? 

Wat wij belangrijk vinden is dat je matched met Driezorg en Driezorg met jou! Wat wij vragen van jou is:

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding als HBO Verpleegkundige niveau 5; 
 • Je bent in het bezit van een geldig BIG-registratie;  
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep; 
 • Ervaring in de thuiszorg/ouderenzorg is een pré. 

 

Inschaling

Wat wij jou bieden

Wat wij jou bieden is een uitdagende en afwisselende werkomgeving met een enthousiast team van betrokken collega’s. Jij hebt en krijgt de ruimte om te pionieren en om de wijkverpleging stevig neer te zetten binnen Driezorg. Wat wij verder bieden.

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd (na succesvolle proeftijd); 
 • Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is voor minimaal 24 uur per week;
 • De functie is ingedeeld in FWG 50 conform cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT);
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. fietsplan, uitruil reiskosten en een lidmaatschap/inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V bij V&VN. 
 • Mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing. 

Bijzonderheden

Meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze leuke uitdagende baan? Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Diana van Ommen via het algemene telefoonnummer van Driezorg  038-2001100. 

Het nemen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig). 

Ook kun je informatie over Driezorg vinden via www.driezorg.nl 

Interesse?
Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV via het digitale sollicitatieformulier voor 20 september naar ons toe. Wij vragen je wel echt alleen te reageren als je voldoet aan het profiel. 

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 20-09-2021
Reageer voor 20-10-2021
Ingangsdatum 20-09-2021
Nummer 70989
Doorsturen Bekijk PDF