Wijkverpleegkundige Flierborgh
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van wijkverpleegkundige werk je in een zelfsturend team binnen Het Flierborgh in Vroomshoop. Je verpleegt en verzorgt cliënten, samen met een tweede wijkteam, in hun thuissituatie. Het Flierborgh is onderverdeeld in 37 woningen, waarvan 2 woningen voor Eerstelijnsverblijf.

Je organiseert met beide teams bereikbaarheid op locatie, 24 uur per dag. Daarnaast voer je een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt centraal. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door trainingen of scholingen te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Ons team werkt zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Taken zijn onder andere, het opstellen van assessments en zorgplannen, zorg indiceren, planning, roostering. Je bent meestal individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Functie eisen

Je bent (binnenkort) in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 en BIG-geregistreerd. Ben je vanaf de zomervakantie gediplomeerd, ook dan zijn wij geïnteresseerd in jou!

Als team zoeken wij een collega die enthousiast, collegiaal en initiatief nemend is. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid.

Inschaling

Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald conform de CAO VVT 

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 11 maart 2019 richten aan Sanela Omerovic-Medzikovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl  of via het invulformulier op onze website. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via 0546-641485 en vraag naar Eggelien Timmer of Laura Hoek.

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij via 0546-641485 en vraag naar Eggelien Timmer of Laura Hoek.
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 04-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 11-03-2019
Nummer 43444
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent