Wijkverpleegkundige Geesteren
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team opereert zelfstandig en besluiten worden in consensus gemaakt. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren accorderen, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Functie eisen

Je beschikt over diploma HBO-V niveau 5 en staat BIG-geregistreerd. Je bent voldoende bekwaam om als wijkverpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs (B) en een auto die je ten aller tijden tot je beschikking hebt voor het werk. Het verstaan van de Twentse taal is geen vereiste, maar wel wenselijk. Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je meer weten over deze vacature dan mag je contact opnemen met ons team op telefoonnummer 06-12991926. We vertellen je graag wat het werken binnen dit team echt de moeite waard maakt!

Je sollicitatie kun je voor 1 maart 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Geesteren
Postcode 7678VC
Stad Geesteren
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij ons team op telefoonnummer 06-12991926
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 41746
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent