Wijkverpleegkundige
Hanzeheerd

Wel alle verantwoordelijkheden van een wijkverpleegkundige, maar minder op pad zijn?

Dit doe je als wijkverpleegkundige bij Hanzeheerd:
Jij indiceert en coördineert de professionele zorg voor zelfstandig wonende cliënten. Je bent gericht op de zelfredzaamheid, het welzijn en de gezondheid van onze cliënten. Je bent een generalist in de eerste lijn en de verbindende schakel tussen het sociale en medische domein. Als wijkverpleegkundige treed je coördinerend op en laat je verpleegkundig leiderschap zien. Ook onderhoud je de contacten met allerlei disciplines.

Als wijkverpleegkundige maak je onderdeel uit van de extramurale zorg die elke dag en nacht de verzorging, verpleging, begeleiding en aanvullende diensten van circa 50 thuiszorgcliënten (vanuit de locatie) verzorgt. Het enige verschil is dus dat je niet steeds on tour bent. Je ziet je collega’s dan ook veel, we zijn kleinschalig en kennen korte lijnen; zo heb je hier ook veel contact met onze eigen zorgconsulent en intramurale regieverpleegkundige.

We zoeken iemand die wil innoveren en verbeteren: er liggen hier veel kansen en mogelijkheden om jouw vak vorm te geven. Bij Hanzeheerd doen we een beroep op jouw kennis en ideeën; hier zit je dan ook niet in het stramien van een grote organisatie. Je krijgt kaders, maar mag het daarin neerzetten op jouw manier.
Ben jij wel toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder.

Jouw werkzaamheden als wijkverpleegkundige bij Hanzeheerd:

 • Stellen van indicatie en opstellen van zorgplannen in het ECD;
 • Verrichten van verpleegkundige en verzorgende taken bij (complexe) zorg;
 • Instrueren, informeren en coachen van medewerkers;
 • Samenwerken met andere disciplines (intern en extern).

Wie ben jij?

Je bent een ervaren een wijkverpleegkundige die een nieuwe uitdaging zoekt of je bent bijna afgestudeerd en wil je door ontwikkelen als wijkverpleegkundige.
Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt, je bent tactisch, flexibel en collegiaal. Je bent vriendelijk en creëert een sfeer waarin de cliënt zich veilig voelt.

Je bent in het bezit van een diploma wijkverpleegkundige niveau 5 en bent BIG-geregistreerd. Je bent bevoegd en bekwaam om de handelingen behorend bij je diploma uit te voeren. Je bent een hands-on type, professioneel en flexibel. Daarnaast ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden en ben je representatief. Jij hebt de ambitie om samen met je collega’s van het team de beste zorg voor de cliënten te verlenen.

Wat krijg je van ons?

 • Een vast contract vanaf je eerste werkdag (aantal uren in overleg)
 • Inschaling conform CAO-VVT FWG 50: € 2.845 tot € 3.818 bruto per maand (o.b.v. 36u)
 • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Daarnaast kun je rekenen op een fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en een fietsregeling
 • Veel leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging
 • Een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bea Koele (manager) via telefoonnummer 06 - 2186 0711.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Hanzeheerd valt sinds 1 juni 2021 onder de Stichting IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met 14 locaties in de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Zij biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenlevingen behouden blijft.

Hanzeheerd is in juni overgegaan op het bieden van WLZ-behandeling (verpleeghuiszorg). Je kunt dus rustig stellen dat we nog midden in deze transitie zitten en dat we in dit proces ook een beroep zullen doen op jouw kennis en inzichten. 

Klinkt het bovenstaande als een mooie vervolgstap voor jou? Wil je graag werken in een omgeving die volop in beweging is en waar ruimte is voor eigen inbreng? Kies dan voor een baan als wijkverpleegkundige bij Hanzeheerd!
Je kunt reageren middels onderstaande knop. 

 

Type Vacature
Intern nummer 161
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd Brinkhoven en De Bongerd
Postcode 8181DB
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Leonie Broekman
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 16-08-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 01-10-2021
Nummer 70467
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd