Wijkverpleegkundige (hbo-v) Neede
Sensire

Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij al onze klanten doen. Een belofte die al onze collega’s inspireert en motiveert. We maken deze waar met oprechte aandacht, het voeren van het goede gesprek om te weten wat er écht speelt en veel aandacht te hebben voor positieve gezondheid.

Wat ga je doen?

Bij Sensire ben je als wijkverpleegkundige eigenaar van het verpleegkundig proces en op basis van wijkverpleegkundig leiderschap verantwoordelijk voor de uitkomsten van jouw handelen en daarmee voor het handelen van jouw teamleden. Je wordt iedere dag opnieuw uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Het verschil maak je vanuit het besef dat gezondheid geen doel op zich is, maar een middel om te kunnen blijven doen wat belangrijk voor de klant is, in zijn of haar leven. Samen met de klant ga je na wat er nodig is om mee te kunnen (blijven) doen, zodat de klant het leven kan blijven leiden zoals hij of zij dat graag wil.
Jij weet als geen ander dat de essentie van wijkverpleging over veel méér gaat dan alleen zorg verlenen. Met een brede blik zorg je voor de best passende oplossingen voor de klant.
Jij bent degene die regelt, coördineert en de situatie van de klant voortdurend in de gaten houdt. Je bent als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de kwaliteit van de anamnese van de klant, het opgestelde zorgplan, de verslaglegging en borging van de voortgang.
Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk. Je doet dat natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met de klant en zijn naasten en met je collega’s. Dit kunnen wijkverpleegkundigen zijn, verzorgende IG en verpleegkundigen uit je team, maar ook met gespecialiseerde collega’s zoals een wondverpleegkundige of verpleegkundige palliatieve zorg. Daarnaast heb je veelvuldig contact met huisartsen, professionals uit de eerste en tweede lijn en het sociale domein.

Om jouw tijd te kunnen besteden aan dat waar het écht om gaat: het leveren van goede zorg en de betrokkenheid bij de klanten in jouw wijk word je in je dagelijkse werk ondersteund.

 

Wie ben jij?

Met een brede blik heb je oog voor ieder individu: de klant, het netwerk en de collega’s. De functie wijkverpleegkundige is en blijft in ontwikkeling. Ondernemerschap, verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief zijn voor jou vanzelfsprekend. Van nature ben je een tikkeltje eigenwijs: je wordt uitgedaagd om buiten de gebaande paden te treden, zonder de wet- en regelgeving uit het oog te verliezen.
Je bent baas over je eigen agenda, dat betekent veel vrijheid om je dag in te delen, echter een ‘van negen tot vijf’ mentaliteit past hier minder goed bij. Je bent dan ook flexibel in doen en denken.

Om bij ons te kunnen werken, vragen we ook nog een paar praktische zaken van jou:
  • Je bent in het bezit van het diploma hbo-V en bent BIG geregistreerd;
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring als wijkverpleegkundige;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Een veelzijdige baan die een groot beroep doet op je professionaliteit, je creativiteit en je zelfstandigheid.
We bieden je een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin het belang van jouw relatie met klanten centraal staat. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De vakinhoudelijke ontwikkeling is zowel jouw persoonlijke als een gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen het team wijkverpleegkundigen in jouw regio (de ‘wijgro’). Door het Platform Wijkverpleging is het ontwikkelprogramma ‘Wijkverpleegkundig Meesterschap’ vorm gegeven. Dit ontwikkelprogramma bestaat uit verschillende onderdelen en richt zich op wijkverpleegkundig eigenaarschap, wijkverpleegkundig leiderschap en professionele autonomie. Iedere wijkverpleegkundige bij Sensire volgt dit unieke opleidings- en begeleidingsprogramma en is leidend voor de vak inhoud.

De functie wijkverpleegkundige is ingeschaald in FWG 55 conform de cao VVT. Je start voor de duur van 1 jaar voor minimaal 28 uur per week en maximaal 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

Daarnaast krijg je een iPad en telefoon in bruikleen die je ook privé mag gebruiken. Sensire biedt al haar medewerkers de mogelijkheid om een Volkswagen Up te leasen via private lease.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure, de uitkomst hiervan dient meteen als input voor jouw begeleidingsprogramma op maat. 

Wil jij als WijkVerpleegkundige bijdragen aan het geluk van onze klant?
We hebben mogelijkheden voor een wijkverpleegkundige (ervaren of niet-ervaren) in Neede. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Milou Velthuis, Teamregisseur Berkelland op 06-30454354 of met wijkverpleegkundige Bouke Temmink op 06-20856630.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1390
Organisatie Sensire
Locatie Sensire wijkteams Neede
Postcode 7161 HZ
Stad Neede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Raaijmakers, s.raaijmakers@sensire.nl, +31 62 0106185
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 03-10-2019
Reageer voor 12-01-2020
Ingangsdatum 01-11-2019
Nummer 48667

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega‚Äôs die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou √©n voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‚ÄėLeven zoals u wilt‚Äô is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar‚Ķtechnologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega‚Äôs verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega‚Äôs en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega‚Äôs!

Meer over Sensire