Wijkverpleegkundige (hbo-V) Zutphen
Sensire

Wat ga je doen?

Als wijkverpleegkundigen van Sensire handelen wij vanuit het besef dat:
‘Gezondheid voor mensen geen doel op zich is, maar een middel om te kunnen (blijven) doen wat belangrijk voor ze is in hun leven en als mensen dat kunnen doen en mee kunnen blijven doen, zodat ze ‘er toe doen’ blijven ze gezonder’. Dit is het uitgangspunt van waaruit onze wijkverpleegkundigen werken én waar jij een actieve bijdrage aan gaat leveren. Vanuit dit besef wil je net als wij eigenaar zijn van je eigen verpleegkundig proces en vind je het belangrijk om op basis van wijkverpleegkundig leiderschap verantwoordelijk te zijn voor de uitkomsten van je handelen als wijkverpleegkundige.

Je wordt dan ook iedere dag opnieuw uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Dat verschil maak je door samen met hen na te gaan hoe jij kunt helpen om ze het leven te laten leiden zoals zij dat willen. Als wijkverpleegkundige weet jij als geen ander dat de essentie van wijkverpleging over meer gaat dan alleen zorg verlenen. Met een brede blik zorg je voor de best passende oplossingen voor de klant. Preventie is daar een vanzelfsprekend onderdeel van. Je doet dat natuurlijk niet alleen. Je werkt uiteraard nauw samen met de klant en hun naasten en met je collega’s. Daarnaast heb je veelvuldig contact met  huisartsen, professionals uit de eerste en tweede lijn, het sociale domein en met vrijwilligers.

Jij bent degene die regelt, coördineert en de situatie van de klant voortdurend in de gaten houdt. Werken als wijkverpleegkundige bij Sensire betekent dan ook dat je een dynamische baan hebt die een groot beroep doet op je professionaliteit, je creativiteit en je zelfstandigheid.

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin het belang van jouw relatie met klanten centraal staat. Dat betekent dat je:
 
 • Veel verantwoordelijkheid hebt en wij je professionele autonomie respecteren;
 • Baas bent over je eigen agenda;
 • Samen met een groep collega wijkverpleegkundigen een groep (WijGro) vormt waarin jullie samen integraal verantwoordelijk zijn voor resultaten;
 • Regelmatige werktijden hebt waarin wij wel flexibiliteit verwachten van jou als collega;
 • Volop doorgroeimogelijkheden hebt om je als professional verder te ontwikkelen;
 • Een iPad en telefoon in bruikleen krijgt die je ook privé mag gebruiken;
 • De mogelijkheid krijgt om een Volkswagen Up te leasen, door middel van een private lease constructie;
 • Inschaling conform cao VVT FWG 50.

Wist je dat Sensire…
 • Koploper in zorg op afstand is?
 • Een expertisecentrum heeft waaronder gespecialiseerde verpleegkundige zoals wondzorg, oncologie, longverpleegkundige werken voor gespecialiseerde zorg. Hierdoor je altijd je collega’s vanuit Sensire kunt inschakelen en dit niet buiten Sensire om hoeft te regelen? Oftewel; alles onder één dak!
 • Volop in beweging is en het klantgeluk altijd voorop staat?

Wat verwachten wij van jou?

Om bij ons te kunnen werken, vragen we ook nog een paar praktische zaken van jou:
 
 • Je bent in het bezit van het diploma hbo-V en BIG geregistreerd;
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring als wijkverpleegkundige;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
 • Je beschikt over een rijbewijs.

Word je onze nieuwe collega, dan start je met een contract voor de duur van 1 jaar voor 28-32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Veel is mogelijk, daarom gaan we graag met jou in gesprek t.a.v. jouw wensen.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marlies Visée, (wijkverpleegkundige) telefoon: 06-10637288 of Stella Platter (ondersteuner) telefoon 06-51913980.

Wil je een dag meelopen dan kan dat uiteraard, ook dat kun je bespreken met Marlies of Stella.
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1058
Organisatie Sensire
Locatie Sensire wijkteams Zutphen
Postcode 7204 MN
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Stella Platter, s.platter@sensire.nl, +3165191390
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 07-03-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44224

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire