Wijkverpleegkundige (HBO Verpleegkundige)
Werk & Wij - Zorg & Wij

Functieomschrijving

Om elke dag weer de beste zorg te kunnen bieden, zoals we dat ook voor onze eigen naasten zouden willen, hebben wij jou nodig! Werk & Wij – Zorg & Wij biedt vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor elkaar verpleging en verzorging thuis vanuit kleine teams.

Als wijkverpleegkundige bij Werk & Wij – Zorg & Wij ben je verantwoordelijk voor de intake, het (her)indiceren en de evaluatie(s). Je volgt het zorgproces en biedt gevraagd en ongevraagd advies.

Wij bieden je een afwisselende baan met veel vrijheid. Je beheert je eigen agenda en bent vrij deze in te vullen. Je bepaald je eigen werktijden. Deze vacature is goed te combineren met je (eventuele) huidige baan, de contracturen zijn in overleg en indien gewenst variabel. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze locatie in Enschede-Glanerbrug.

Functie eisen

- je bent BIG-geregistreerd

- opleiding: HBO Verpleegkundige

- een rijbewijs is handig maar niet verplicht bij de functie;

Inschaling

salaris FWG 50 (max. 3.444,48 bij een fulltime dienstverband)

Type Vacature
Organisatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Locatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Postcode 7524 AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rene Warmerdam ([email protected])
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 13-05-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110886
Doorsturen Bekijk PDF

Werk & Wij - Zorg & Wij

Bij Werk & Wij – Zorg & Wij werken wij vanuit gedrevenheid, toewijding, harts gesteldheid en liefde voor mensen. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid en individuele aandacht. Onze zorg en begeleiding worden door cliënten en hen naasten als vertrouwd, persoonlijk en veilig ervaren. Samen streven wij naar een zo volwaardig mogelijk bestaan. Cliënten nemen geen plaats op een ”roze wolk”, maar worden gestimuleerd en ondersteund in het uitvoeren van hun taken en werkzaamheden. Vanuit kleine teams bieden wij zorg, begeleiding en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoefte van de cliënt. Voor meer informatie over ons bezoek onze website: www.werkenwij.nl of www.zorgenwij.nl.

Meer over Werk & Wij - Zorg & Wij