Wijkverpleegkundige Hellendoorn
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen ons team zijn we opzoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige niveau 5. We bevinden ons in hartje Hellendoorn en geven zorg binnen een straal van max 5 km. Een kleine wijk met veel verschillende zorg vragen!

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert verschillende verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met ons ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team opereert zelfstandig en besluiten worden in consensus gemaakt. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen denk aan plannen, roosteren, uren accorderen, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen, zo kun je kennisdrager worden op een eigen gekozen gebied (wondzorg, dementie, diabetes, ect.).

Functie eisen

Je beschikt over HBO-V niveau 5 en staat BIG-geregistreerd. Je bent voldoende bekwaam om als wijkverpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs (B).

Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit bij ons in de wijk!

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 50 conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je meer weten over deze vacature dan mag je contact opnemen met Merle Röben, 06-55698346. We vertellen je graag wat het werken binnen dit team echt de moeite waard maakt!

Je sollicitatie kun je voor 31 mei a.s. sturen naar Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Hellendoorn
Postcode 7447AP
Stad Hellendoorn
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Merle Röben, 06-55698346
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 08-04-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 44991
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent