Wijkverpleegkundige met hart voor palliatieve zorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij een opleiding of aantoonbare ervaring met palliatieve zorg?
 • Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige?
 • En ben je flexibel ingesteld?

Dan is dit een hele uitdagende functie voor jou!

Als wijkverpleegkundige met kennis van palliatieve zorg is het belangrijk dat jij je kennis kunt overdragen, andere collega’s handvatten kunt geven en flexibel bent ingesteld. Jij beschikt over een goed luisterend oor voor de zorgvrager, je hebt een sterk empathisch en invoelend vermogen. Je straalt rust uit, beschikt over kennis en voelt hierdoor als vertrouwd voor de zorgvrager en diens naasten.

We vinden het ook erg belangrijk dat je goed kunt samenwerken, overleggen en communiceren met collega’s, vrijwilligers en coördinatoren van het Leonardus Hospice. We zoeken een betrokken en flexibele collega die ons helpt om de palliatieve zorg in de wijk als pilot op te starten.

De scholing voor palliatief verpleegkundige is hierdoor zeer belangrijk.

In deze zware fase van de cliënten ben jij een onmisbare schakel. Ondanks dat het soms een hele heftige periode is, zie jij het als een uitdaging om deze periode zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Als wijkverpleegkundige ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving, en misschien wel extra belangrijk doordat je voornamelijk de laatste fase begeleidt.

Wie ben jij

 • Je hebt een opleiding richting palliatieve zorg afgerond
 • Je bent flexibel
 • Je bent zeer empathisch en kunt goed luisteren
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt, de familie van de cliënt en uiteraard in je collega’s
 • Je bent bereid om alle diensten te draaien, zowel de dag/avond als de nachtdienst en bereikbare diensten.

Wat vind je bij ons

 • Voor jou als zorgprofessional met interesse in palliatieve zorg is dit een ontzettend mooie uitdaging
 • Een contract voor 16-20 uur, klaar om door jou getekend te worden!
 • Een ontzettend waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 50 Maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 


Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!
Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Stichting Leonardus Hospice
Postcode 7556 NP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 5
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 24-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 73150

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland