Wijkverpleegkundige
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Ben jij een echte teamplayer met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Dan heten we jou graag welkom in ons team!

Voor ons team in Nijverdal zijn wij op zoek naar een collega voor 24 uur per week in de wijkverpleging. Wij bieden je een heel fijn team met een mooi werkgebied. Wij hebben een ontzettend gemêleerd aanbod aan cliënten, met verschillende zorgvragen waardoor geen dag hetzelfde is.

Als wijkverpleegkundige ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan en de cliëntkaart. Jij doet bij ons de intake, stelt het zorgplan en de cliëntkaart op en bespreekt deze met het zorgteam. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt natuurlijk veel contact met je teamleden zodat je de zorg goed kunt coördineren en collega’s in staat stelt de juiste kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Wat ons kenmerkt als team is dat het fijn is hier te werken, we houden van gezelligheid, maar kwaliteit van zorg vinden we zeker net zo belangrijk. We hebben een team met een mix van jong tot oud. We zijn een collegiaal en sociaal team, we staan altijd klaar voor elkaar! Er zijn verschillende momenten waarop we elkaar ontmoeten tijdens de diensten. Belangrijke momenten om de zorg door te spreken en ervaringen te delen. Natuurlijk organiseren we ook leuke teamuitjes zodat we elkaar ook eens op een andere manier beter leren kennen.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 5/6; (HBO V) aan de start van je carrière of met een boel ervaring! 
 • Je beschikt over de nodige kennis uit bijvoorbeeld stage of ervaring
 • Je hebt het in je om het initiatief te nemen om de zaken goed te organiseren
 • Je hebt een coachende stijl van samenwerken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Ben jij 3e jaars HBO V en wil jij je laatste jaar BBL in de wijkzorg aan het werk, dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren!

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden! 
 • Hele fijne en goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie. 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50; maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor. 

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lisette ten Brinke tel 06 34340024
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Nijverdal, wijkverpleging
Postcode 7442LJ
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lisette ten Brinke tel 06 34340024
Functie(s) BBL Verpleegkundige 6
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 30-09-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71845

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland