Wijkverpleegkundige Nijverdal Het Oude Spoor
ZorgAccent

Functieomschrijving

We zijn een klein, zelfsturend team en zouden er graag een collega wijkverpleegkundige bij willen. Iemand die het net zo belangrijk vindt als wij om de kwaliteit van de zorg voorop te stellen. Hoe beter we samenwerken, hoe beter de zorg voor onze cliënten. Dat is het belangrijkste! We zoeken daarom een collega die zelfstandig kan werken, maar zeker ook samen met de collega’s in dit multifunctionele team. Met wederzijds vertrouwen creëren we samen een veilige werkomgeving.
Jouw werkweek:
Zoals je weet is natuurlijk geen dag of werkweek hetzelfde, maar we geven je graag een klein beetje een beeld van wat je mag verwachten. Liever kijken? Check dan ons filmpje.
‘s Ochtends begint je dag met een ochtendroute (afhankelijk van het rooster kan het zijn dat je ook ’s middags of ’s avonds moet werken). De ochtend kan heel divers zijn, met diverse vragen op het gebied van bijvoorbeeld dementie, ouderen-, somatische- en terminale zorg. In ieder huis kom je weer een andere situatie tegen. Je raadpleegt hierbij het zorgplan, dat je kunt openen op je iPad. Zo kan je zien welke zorg de cliënt nodig heeft.
Bij iedere cliënt stap je binnen met een open blik. Je observeert en analyseert de situatie en stelt zo nodig in overleg met de cliënt en mantelzorgers het zorgplan bij. De uitdaging daarbij is om te balanceren tussen wat de cliënt nodig heeft en zijn of haar zelfredzaamheid.
Na je route is er de gelegenheid voor onder andere het bijstellen van zorgplannen, de intakes en assessments. Je krijgt ook tijd voor overleg met collega’s. Denk hierbij ook aan contact met andere disciplines, zoals bijvoorbeeld huisartsen en de tweewekelijkse een teamvergadering. Vanwege de klein omvang van ons zelfsturende team zijn de lijnen kort. We kunnen dus laagdrempelig en snel met elkaar overleggen.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-nijverdal-het-oude-spoor/

Functie eisen

Onze ideale collega is sociaal, een teamplayer, spontaan en heeft humor. Leeftijd is niet belangrijk en ervaring hoeft ook niet per se, we kunnen van elkaar leren! We zoeken een zorgprofessional; iemand die weet wat hij/zij doet en waarom, die theoretische kennis kan inzetten in de praktijk. Je moet open staan voor veranderingen in het werkveld en in de dagelijkse werksituatie. Meedenken, je ondernemend opstellen en goed overleggen met je collega’s vinden we binnen ons team daarom heel belangrijk.”
- Laura, Wijkverpleegkundige en Kitty Verpleegkundige in de wijk

Administratieve en planmatige thuiszorgprocessen horen bij het werk, net als schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt en het team. Hierin verwachten we van jou het nodige inzicht.
Om bij ons aan de slag te kunnen moet je daarnaast ook een HBO-V met BIG-registratie op zak hebben, maar als je bijna klaar bent met je studie dan nodigen we je ook vooral uit om te solliciteren. We willen graag met je meedenken in het aantal uren dat je bij ons aan de slag kan en vragen van jou ook de nodige flexibiliteit in je inzetbaarheid. Een rijbewijs en auto die je ook tot je beschikking hebt tijdens je werk zijn wenselijk, maar in onze wijk kun je ook prima op de fiets.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-nijverdal-het-oude-spoor/

Inschaling

FWG 50 conform CAO VVT

Bijzonderheden

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-nijverdal-het-oude-spoor/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 31-01-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 24-02-2020
Nummer 51072
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent