(Wijk)verpleegkundige niveau 4, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Word jij blij van collega’s die voor elkaar klaar staan, met elkaar meedenken en voor kwaliteit gaan?
Vind je het leuk om verpleegtechnische handelingen uit te voeren?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Enter Team 2 heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied loopt van het dorp Enter tot aan mooie buitengebied richting Ypelo en Bornebroek. Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg en je biedt persoonsgericht ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt aan huis. Dit kan zowel lichamelijke als psychosociale ondersteuning zijn. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Enter Team 2 is een dynamisch en zelfstandig team. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de huidige tijd bijvoorbeeld via beeldbellen met de iPad en straks weer op ons wijkkantoor. Alle tijd om de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak door te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding
 • Je bent een zelfstandige verpleegkundige
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je ben communicatief zeer vaardig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook naar je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! Rijbewijs B, eigen vervoer, dienstauto is aanwezig, ook op de fiets is het werkgebied goed te doen

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meer en minder uren dan 24 is bespreekbaar

Bijzonderheden

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-159
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, wijkverpleging
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Emmiely Sijtsma, e.sijtsma@carintreggeland.nl / 0634350493. Dyonne Holterman d.holterman@carintreggeland.nl / 0634350645.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 15-07-2020
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 53858

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland