Wijkverpleegkundige niveau 5, Almelo binnenstad
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verpleegkundige?
Voel jij je thuis in de stad?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te coördineren en samen met je collega’s een team te vormen?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg en je biedt persoonsgericht ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt aan huis. Dit kan zowel lichamelijke als psychosociale ondersteuning zijn. Je komt te werken in een divers team. Het team bestaat uit 15 zorgprofessionals. Jij en je collega verpleegkundige zijn degenen die de verpleegplannen schrijven en medewerkers coachen binnen het team.
Je komt te werken in de wijkverpleging in de binnenstad van Almelo. Sommige wijken kenmerken zich door een lagere sociaal – economische status. Achter elke voordeur is een ander verhaal en een andere situatie en de diversiteit in cliënten is uitdagend. Deze functie is voor ongeveer 24 tot 28 uur per week.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding op HBO niveau
  • Je hebt ervaring als verpleegkundige bij voorkeur ook in de wijkverpleging
  • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
  • Je bent mondig en nuchter
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
  • Je weet hoe je medewerkers kan coachen

Je vindt bij ons

  • Een team met professionele collega’s
  • Bij de juiste klik is er de mogelijkheid om bij ons aangenomen te worden met een vast contract met proeftijd.
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.

Bijzonderheden

Wil je graag meer horen over het werken bij Carintreggeland? Bekijk dan het filmpje van onze collega.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-105
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maud Haan, emailadres: m.haan@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 21-08-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54383

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland