Wijkverpleegkundige niveau 5, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij humor, ben je creatief en houd je van gezelligheid?
 • Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • En zorg jij voor wat vernieuwing in ons team?

Wie weet word jij dan onze nieuwe collega! Lees snel verder.

Voor het ons gezellige wijkteam Berflo in Hengelo zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige. Wij zoeken een collega die van aanpakken weten en graag de handen uit de mouwen steken. Berflo is een leuke wijk waar je met de fiets op een mooie zomerdag langs alle cliënten kunt fietsen. De eenrichtingsweggetjes hoef jij met de Carintreggeland E-bike niet te vermijden; zo ga je de hele wijk op je gemak door. Maar zit je liever droog in de auto? We hebben ook een dienstauto. Onze wijk is erg divers op alle vlakken. Geen dag is hetzelfde, geen cliënt is hetzelfde. Zo hebben we verschillende nationaliteiten en culturen, kortdurende en langdurige zorg, cliënten die revalideren van een operatie en chronisch zieke of zelfs terminale patiënten.

En in welk team kom jij te werken? Wij vinden dat we het leukste team van Hengelo zijn. Met 14 collega’s van jong tot oud, met daarbij nog twee studenten die altijd voor ons klaar staan om bij te springen, zorgen wij ervoor dat jij hier helemaal in de flow van Berflo komt! Hopelijk kunnen we dit najaar weer onze jaarlijkse traditie voortzetten en een teamuitje organiseren én zullen we weer af en toe op vrijdagmiddag een borrel organiseren voor wie dat leuk vindt.  Wij staan altijd voor elkaar klaar; in goede en in slechte tijden. We letten op elkaar en zorgen voor elkaar op een prettige manier. We zijn heel divers qua persoonlijkheden maar zijn een hecht team. In de wijk krijg je zoveel vrijheid! Een aanrader voor iedereen die graag in de zorg wil werken.

Wijkteam Hengelo Berflo heeft een hele leuke, gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Je komt bij jonge, maar ook bij oude cliënten, van tieners tot 100 jarigen. Je komt bij mensen die weer zelfredzaam worden, maar ook bij cliënten die verder achteruit zullen gaan en waar we langere tijd de zorg verlenen. Telkens is het weer schakelen, doe je nieuwe ervaringen op en krijg je frisse indrukken.  

Als wijkverpleegkundige ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, in overleg met cliënt en met collega's. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Tijdens je routes kun je altijd bellen en ook spreken we elkaar nadien vaak op kantoor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. 

Wie ben jij

 • Jij bent tussen de 20-28 uur per week beschikbaar
 • Je kunt goed mee komen in de zich altijd ontwikkelende uitdagende wijkverpleging
 • Je vindt het leuk om complexe verpleegtechnische handelingen te verrichten
 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg
 • Je hebt je diploma HBO-V  

Je vindt bij ons

 • Een gezellig, dynamisch en zelfstandig team met collega’s die jou met open armen ontvangen  
 • Een fantastische werkomgeving met uiteenlopende cliënten en zorgvragen
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 50 Maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur. Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, dan is dat voor Carintreggeland, de cliënten én voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes van dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, zelf organiserend zijn, elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland - YouTube Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op https://instagram.com/carintreggeland?igshid=pgtsalw00dck, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze https://www.facebook.com/Carintreggeland/ pagina 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 24-09-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71385

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland