Wijkverpleegkundige (niveau 5)
Markenheem

Functieomschrijving

Als Wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie rondom de cliënt, heb je oog voor mantelzorgers en heb je een preventieve rol richting kwetsbare ouderen. Je hebt contacten met de huisarts, het sociale wijkteam en de buurtcoaches van de gemeente. Je verricht alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en hebt een intensieve rol bij zorginhoudelijk complexe situaties. Je draagt kwaliteit een warm hart toe en weet collega’s hierin mee te nemen. Je bent gastvrij, maar ook stressbestendig en flexibel. Je kunt kritisch naar jezelf en de organisatie kijken, waarbij je knelpunten signaleert en met oplossingen komt. Zo coördineer jij voor onze cliënten zorg op maat bij hen thuis. Naast de reguliere wijkverpleegkundige werkzaamheden ben je ook op onze locaties inzetbaar. Concreet betekent dit dat we streven naar twee wijkverpleegkundigen per team, waardoor er ook ruimte ontstaat om op locaties ingezet te worden voor een project die past bij de taakgebieden van een wijkverpleegkundige.

We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze cliënten en hun familie. Voor de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. In onze zorgverlening zetten we de cliënt centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Cliënten krijgen persoonlijke aandacht, zorg op maat en kunnen daardoor langer thuisblijven. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze cliënten. Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Ook bij hen thuis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van eenieder.

 

Functie eisen

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde (niveau 5/6);
 • Je hebt ervaring met indiceren.
 • Je zet kwaliteit van zorg voorop en stelt verbeterplannen in gang;
 • Je coacht collega’s op de kwaliteit van de zorg.
 • Je observeert, signaleert en rapporteert over veranderingen bij cliënten.
 • Je bent de kartrekker binnen het team en begeleidt leerlingen tijdens hun stage;
 • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je beschikt over een groot incasseringsvermogen;

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 50, € 2.554,98 – 3.707,64). Ook ligt er een pakket met  secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

 • 8% vakantiegeld;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw;
 • Volop ontwikkelingskansen;
 • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.
 • Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Mogelijkheden voor 24 tot 36 uur zijn bespreekbaar.

We bieden je naast de werkzaamheden in de wijk graag een extra uitdaging. Je wordt ingezet voor (kwaliteits)projecten binnen onze locaties.

Bijzonderheden

We hebben hart voor ons werk en voor onze cliënten. Dat verwachten we uiteraard ook van jou, want jij bent:

 • Vriendelijk, tactvol en geduldig;
 • Een leuke, hulpvaardige en enthousiaste collega.

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06–86852467. Solliciteer via de sollicitatiebutton op onze site www.werkenbijmarkenheem.nl

 

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Wijkverpleging EMZ
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 18-01-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 18-01-2021
Nummer 48160
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem