(wijk)verpleegkundige of Verzorgende IG
ZorgAccent

Functieomschrijving

 

Wij, team Aalderinkshoek, zijn een klein, zelfsturend team en zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega (wijk)verpleegkundige of verzorgende IG).

Ons werkgebied ligt in Almelo in de wijk Aalderinkshoek. Een kleine wijk met een divers aanbod van cliënten zowel in leeftijd als in zorgvraag. De ronde in de wijk kan zowel op de fiets als per auto afgelegd worden. We zijn op dit moment met 8 collega’s en samen zetten we ons in voor het welzijn van onze cliënten. We denken in mogelijkheden en proberen zorg op maat te bieden en doen dit in samenspraak met de client en waar mogelijk met de mantelzorger. Eigen regie en zelfredzaamheid van de client vinden wij belangrijk en we zetten onze deskundigheid in om hier vorm aan te geven, te stimuleren en te blijven zoeken naar mogelijkheden. 

In ons team heeft een ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden en daarin kan een ieder zich ontwikkelen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen om de best mogelijke zorg te bieden. We vinden het belangrijk een open, warme, flexibele werksfeer te creëren waarin we elkaar vertrouwen en er voor elkaar zijn. Een basis voor een goede onderlinge samenwerking. Werken in de wijk is boeiend, divers, elke dag is anders. Je werkt zelfstandig en toch zijn je collega’s dichtbij voor overleg.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

  • een verzorgende ig/verpleegkundige, het liefst voor 20 uur per week, meer/minder uren is bespreekbaar
  • Voor de functie van (wijk)verpleegkundige is de BIG registratie verplicht.
  • flexibele enthousiaste collega met betrekking tot het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid, zowel dag- avond en weekenddiensten.
  • Een collega die enthousiast wordt van bovenstaande vacature

 

Inschaling

Het salaris bedraag afhankelijk van ervaring voor de functie van Verzorgende IG, FWG 40, voor de functie van Verpleegkundige schaal 45 en voor de functie van wijkverpleegkundige schaal 50.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de functie kunt u mailen naar almelo.aalderinkshoek@zorgaccent.nl t.a.v. Renie van der Beek of Paulien Oord. Of contact opnemen met wijkteam Aalderinkshoek via telefoonnummer 0653356697.

Geïnteresseerd?

Bent u enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Uw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kunt u voor 1 oktober 2020 sturen via onze site. www.talentvoorzorgaccent.nl
Media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Almelo Aalderinkshoek in Almelo
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij mailen naar almelo.aalderinkshoek@zorgaccent.nl t.a.v. Renie van der Beek of Paulien Oord. Of contact opnemen met wijkteam Aalderinkshoek via telefoonnummer 0653356697.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 29-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 54035
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent