Wijkverpleegkundige regio Montferland
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Bij Azora Thuiszorg werken we met ruim 350 mensen dagelijks met hart en ziel voor onze cliënten. Op het moment dat mensen zorg thuis nodig hebben, staan wij voor hen klaar. Het kan zijn dat nieuwe cliënten worden aangemeld via het ziekenhuis, de GGZ, de huisarts of eigen familie. Dit zorgt voor een variabele aanbod in zorgzwaartes en complexiteit. Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten. Jij zorgt ervoor dat het zorgproces vlekkeloos verloopt en bent de schakel in jouw wijk.
 
Daarnaast begeleid je medewerkers uit het team bij zorginhoudelijke werkzaamheden. Het team bestaat uit 20 medewerkers en is volop in ontwikkeling. Hierdoor is er veel ruimte voor samenwerking en het inbrengen van jouw ideeën. Als wijkverpleegkundige heb je een coachende rol binnen het team. Het zit in jou om mensen te motiveren en enthousiasmeren. Bij ons doe je het werk als wijkverpleegkundige waarvoor je bent opgeleid, je hoeft geen managementtaken uit te voeren.

Functie eisen

Zo ben jij

Jij begrijpt dat zorgen voor je cliënten meer is dan een takenlijstje afwerken. Sterker nog, jij neemt graag de tijd voor je cliënten, om ze zo goed mogelijk te begeleiden. En dat vereist inzet, kennis, liefde voor mensen, een open houding en de wil om je te blijven ontwikkelen. Samen met je collega's zet je jezelf volop in om de best mogelijke zorg aan de cliënten te bieden. Je hebt enige jaren werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg en je bent een teamplayer, flexibel en stressbestendig. Je hebt een sterk doortastend vermogen en kan situaties goed inschatten. Heb jij een HBO-V diploma en ben je BIG-geregistreerd? Dan ben jij de wijkverpleegkundige die wij zoeken!

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als wijkverpleegkundige kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Een bruto maandsalaris conform cao VVT FWG 50.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons. 
• Het Vitaliteitsprogramma Azora gaat gezond.  
• Een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze teammanager Thuiszorg Tessa Jurrius, via 06- 82946167 of via t.jurrius@azora.nl. Twijfel je of deze functie iets voor jou is? Neem dan ook contact op om de mogelijkheden, zoals een meeloopdag, te bespreken.

Type Vacature
Intern nummer 20210177
Organisatie Azora
Locatie Azora Thuiszorg in 's Heerenberg
Postcode 7041AJ
Stad 's-heerenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 01-05-2021
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 01-07-2021
Nummer 67918

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora