(Wijk)verpleegkundige Rijssen Het Schild
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wijkteam Het Schild is een half jaar geleden van start gegaan als 7e wijkteam binnen Rijssen. We zijn klein begonnen, maar onze cliënten en zorguren groeien per maand. Daarom zijn wij, 9 dames in variabele leeftijden, op dit moment op zoek naar een 10e teamlid!

 

In de functie van (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team werkt zelfsturend en besluiten nemen we gezamenlijk. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren fiatteren, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

 

Functie eisen

Je beschikt over een diploma MBO-V of HBO-V en staat BIG geregistreerd.

Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.

Je beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden.

Je bent in staat te schakelen tussen belangen van de cliënt, organisatie en het team.

 

Inschaling

Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Je sollicitatie kan je voor 15 april 2019 sturen aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via de mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met wijkteam Het Schild; 06-83300068 of rijssen.hetschild@zorgaccent.nl

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij met wijkteam Het Schild; 06-83300068 of rijssen.hetschild@zorgaccent.nl
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 08-03-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-04-2019
Nummer 44247
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent