Wijkverpleegkundige Rijssen Noord
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons wijkteam Rijssen Noord zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij die enthousiaste Wijkverpleegkundige die samen met ons het beste uit elke cliëntensituatie wil halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het gehele zorgproces; je inventariseert en indiceert zorg, voert de zorgvraag uit en je evalueert zorg. Dit alles volgens het digitale zorgdossier. Daarnaast werk je indien nodig multidisciplinair en heb je contacten met familie/ mantelzorgers.
Naast het werk in de wijk heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door middel van trainingen en scholingen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen.

Als zelfsturend wijkteam vinden wij het belangrijk dat een ieder gelijk is en zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook proberen wij als team een actieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg op team-, maar ook organisatieniveau.
Lijkt het je leuk om in dit gezellige team te komen werken? Solliciteer dan snel!

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-rijssen-noord/

 

 

Functie eisen

Wij hebben vacatureruimte voor een HBO-verpleegkundige, 20 uur per week. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel en breed inzet baar. Je bent een empathisch en doortastend type met natuurlijk overwicht. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-rijssen-noord/

Inschaling

- Salaris conform CAO VVT, FWG 50;
- Mobiele telefoon en Ipad voor het werk;
- Deelname aan ons wijkverpleging congres;
- Vast dienstverband, 20 uur per week;
- Variërend werk en een gezellig team om in te werken.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-rijssen-noord/

Bijzonderheden

Ons doel is dat ons wijkteam weer aangevuld wordt tot 12 collega’s, waarbij ieder zijn eigen kwaliteiten en taken heeft. Ons werkgebied is voornamelijk in de wijk de Veeneslagen, een gedeelte nabij het centrum en een gedeelte buitengebied. Dit wisselende werkgebied zorgt ervoor dat wij als wijkteam een grote variëteit in onze cliëntenbestand hebben.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-rijssen-noord/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Rijssen Noord
Postcode 7462DE
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 08-10-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-11-2021
Nummer 71731
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent