Wijkverpleegkundige Rijssen Zuid
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team opereert zelfstandig en besluiten worden in consensus gemaakt. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren accorderen, PR, verzuimbegeleiding etc.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Functie eisen

Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Als wijkverpleegkundige heb je een helicopterview en vervul je een coachende rol. Je bent flexibel inzetbaar.

Daarnaast staat er op jouw CV:  

  • Diploma HBO verpleegkundige niveau 5 en BIG-geregistreerd
  • Werkervaring in de wijkverpleging 

Inschaling

conform de CAO VVT 

Bijzonderheden

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de vacature kun je mailen naar: rijssen.zuid@zorgaccent.nl

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Rijssen Zuid
Postcode 7462DE
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de vacature kun je mailen naar: rijssen.zuid@zorgaccent.nl
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 05-04-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 41492
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent