WIJKVERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh Groep

Functieomschrijving

Over onze ambitie

We staan aan de vooravond om Saxenburgh Thuis een enorme boost te geven. Als Saxenburgh Groep leveren wij naast thuiszorg ook ouderenzorg, ziekenhuiszorg, revalidatiezorg en thuiszorg. We bouwen op dit moment een nieuw ziekenhuis in Hardenberg. Daarnaast bouwen we ook verder aan onze organisatie. Saxenburgh Thuis is een belangrijk onderdeel van onze organisatie dat we nadrukkelijker op de kaart willen zetten. In verband met het vertrek van een van onze medewerkers zijn we op zoek naar een

WIJKVERPLEEGKUNDIGE

In de regio Ommen.

Wat ga je doen? 

Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor een goede zorgverlening voor de cliënt. Je ondersteunt en begeleidt de cliënt bij het formuleren van zijn zorgvraag om zoveel mogelijk zijn eigen levenswijze voort te zetten in de eigen woonomgeving. Je hebt nauwe contacten met huisartsen, wijkmanagers, collega zorgorganisaties, vrijwilligersorganisaties, gemeente, wooncorporaties etc. en je signaleert kansen in de wijk. Je neemt regie over je eigen werkgebied vanuit een ondernemende en coachende houding met het doel het versterken van de zelfredzaamheid van cliënten en mantelzorgers. Je stelt verpleegkundige diagnoses en indiceert, organiseert en verleent (complexe en hoogcomplexe) verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding. Ook houd je je bezig met preventieve zorg zoals gezondheidsbevordering en vroegtijdig signaleren van problemen zowel op individueel als collectief niveau.

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende baan in de mooiste zorgorganisatie in onze regio waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte om een boost te geven aan Saxenburgh Thuis.

 

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega met visie op de thuiszorg met een grote mate van zelfstandigheid. Je herkent je in onze kernwaarden: ‘goed, veilig, gastvrij en samen’ en je weet daar uitvoering aan te geven. Je bent goed in het stimuleren en motiveren van collega’s.

Je vindt het leuk om veel verantwoordelijkheden te hebben en zelfstandig beslissingen te nemen. Je bent een netwerker en je kunt goed samenwerken met huisartsen en ketenpartners. Ook nieuwe technologieën, zoals zorg op afstand (e-health) vind je interessant.

Gedragskenmerken die je typeren zijn: lef, creatief en flexibel, sterk kwaliteits- en klantgericht, coachend, kritisch, integer, zelfstandig werkend in teamverband, analyserend en je weet overzicht te behouden.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde opleiding als Verpleegkundige niveau 5/6;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Ervaring in de thuiszorg/ouderenzorg is een pre geen must.

Wie zijn wij?

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Onze mensen maken het verschil en zorgen dat cliënten zich welkom en serieus genomen voelen en professionals trots zijn op hun werk.

Binnen de Saxenburgh Groep werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van cliënttevredenheid en gastvrijheid. Op dit moment bouwen wij een compleet nieuw ziekenhuis in Hardenberg en de komende jaren vernieuwen wij een aantal ouderenzorglocaties. Zo dragen wij bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg,  revalidatiezorg en thuiszorg in het Vechtdal en omgeving Coevorden. Als Saxenburgh Groep bouwen we hiermee letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst.

Inschaling

Het is een functie voor 28 - 32 uur per week. Uren worden in overleg bepaald. Een vast contract is bespreekbaar. Het salaris is volgens de CAO VVT en de functie valt in salarisschaal 50. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden over deze leuke baan? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur ons je sollicitatie. Doe dat voor 26 augustus 2019.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Rita Hunse, telefoonnummer 0523 - 276170 of 06-53865334. Je kunt ook mailen naar Rita (r.hunse@sxb.nl).

Sollicitatiegesprekken
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 30 augustus 2019.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op!
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.19.070
Organisatie Saxenburgh Groep
Locatie Saxenburgh Groep woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rita Hunse, manager Ouderenzorg, telefoon 0523-276170 of 06-53865334. Je kunt ook mailen ( r.hunse@sxb.nl )
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 12-07-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-08-2019
Nummer 47202
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh Groep