Wijkverpleegkundige thuiszorg - parttime regio Zwolle
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor onze cliënten. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze cliënten de goede zorg ervaren die ze nodig hebben.Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van wijkverpleegkundige bij Driezorg!

Werken als wijkverpleegkundige
Jouw functie ken je als geen ander. Bij Driezorg ligt voor jou de focus op het coachen bij jouw collega's, zodat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft of verbeterd wordt. Dit betekent dat je onder andere kijkt of de juiste indicaties er zijn of dat indicaties gewijzigd moeten worden.
Je bent daarnaast een verbindende schakel in de wijk en je bent het aanspreekpunt voor huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties. Je adviseert gevraagd en ongevraagd collega's of anderen, ondersteun je bij het realiseren van resultaatafspraken en borg je de continuïteit van zorg. Af en toe rijd je een route in de wijk. Ideaal om op die manier de verbinding te houden!

Herken jij je in het volgende?
Voor deze functie zoeken we een ervaren wijkverpleegkundige met een afgeronde opleiding als hbo-verpleegkundige en BIG-registratie. Coachen van collega's is voor jou niet nieuw. Je werkt zelfstandig, maar weet ook op een eenvoudige manier te verbinden met anderen. Oprechte aandacht, persoonlijke zorg en begeleiding vanuit de wensen en behoefte van de cliënt: dat kenmerkt jouw werkstijl. Je levert deskundige zorg en advies. Je bent open waardoor anderen eenvoudig bij je binnen stappen.

Wij bieden jou:
Een salaris van minimaal € 2.631,63 en maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 50 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij. 

  • een contract voor 24-32 uur per week.
  • een contract voor onbepaalde tijd als dit jouw voorkeur heeft. We hebben vertrouwen in jou en in onze samenwerking.
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van? 
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via i.brinkhof@driezorg.nl. Stuur gerust een Whatsapp en je hebt binnen no time een reactie.

- deze vacature staat open zolang er geen geschikte kandidaat is gevonden. Zodra de geschikte kandidaat er is, sluiten wij de vacature. -

Wil je graag in gesprek zonder te solliciteren? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda! Klik op deze link om de afspraak in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

De werving voor functies bij Driezorg wordt door de afdeling P&O zelf verzorgd. Wij maken geen gebruik van werving- en selectiebureaus of andere partijen. Zelfstandig kandidaten voorstellen wordt daarom niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of i.brinkhof@driezorg.nl
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 71584
Doorsturen Bekijk PDF