(Wijk)verpleegkundige thuiszorg
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Als (wijk)verpleegkundige verleen je zorg in meer complexe situaties en ondersteun je externe partners in de wijk en teamleiders op inhoud. Het is een afwisselende baan waarbij zelfstandigheid een belangrijke rol speelt. Het is een uitdagende functie met veel vrijheid waarbij jij je eigen agenda kan bepalen.

Naast het verlenen van zorg bij de mensen thuis ben jij als wijkverpleegkundige ook verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg van de klanten. Tevens stel  je indicaties vanuit de zorgverzekeringswet op.

Het team, waar jij onderdeel van uit maakt, ondersteun en coach je bij complexe zorgvragen. Je draagt gezamenlijk bij aan de ontwikkeling van professionele zorgverlening.

Als verpleegkundige ben je vaker aanwezig bij de cliënten thuis waarbij je hen ondersteunt in hun zorgvraag. De zorginhoudelijke processen zijn afgestemd met collega's en je bewaakt deze op wijzigingen en resultaten. Je hebt de zorg afgestemd met de cliënt en met mantelzorgers.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

  • HBO-V diploma (of bezig met de afronding van jouw studie) voor de functie van Wijkverpleegkundige
  • MBO verpleegkunde niveau voor de functie verpleegkundige
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Je herkent je in de missie van Riwis: 'geloof in eigen kunnen'

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie wijkverpleegkundige is ingedeeld in FWG 50 (min. € 2.631,63 / max. € 3.818,87). De functie verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (min. € 2.492,51 / max. € 3.362,22).

De functie is op basis van 24 uur p.w.

Bijzonderheden

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • We willen jou vragen om direct via www.werkenbij.riwis.nl te solliciteren
Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, in Eerbeek
Postcode 6961DZ
Stad Eerbeek
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Chantal van der Wijk (06-284 56 997)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 01-11-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 71576
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn